|

PRAHOVA VALLEY RESERVE – Vinuri moderne!

 

 

Prahova Valley este gama de vinuri cea mai cunoscuta si mai importanta a Cramelor Halewood, avand un real succes atat in tara, cat si in strainatate. Marca Prahova Valley si-a castigat mai intai recunoasterea pe pietele externe unde a fost lansata in 2001. Numele a fost identificat ca rezonant si specific Romaniei de un panel de consumatori din Marea Britanie. Lansarea oficiala in 2002 pe piata romaneasca a consacrat-o si aici ca un succes.

Prahova Valley Reserve este formata din vinuri de calitate superioara, vinificate in stil modern. Vinurile rosii au 40% vin maturat in baricuri de stejar, iar restul de 60 % vin pastrat in rezervoare de inox ( vinuri ce nu au avut contact cu lemnul). Remarcabile sunt vinurile rosii din recolta 2011 - Merlot si Pinot Noir. Dintre vinurile albe din aceeasi serie se remarca un soi traditional romanesc – Feteasca Alba.

Avand soarele ca si simbol, aceasta gama are un aer cald, prietenos, elegant si modern, in consonanta cu remarcabilele sale calitati la nivel de gust, promitand si partenerieri culinare de exceptie! Incepand de maine, va vom prezenta pe larg cele trei vinuri Prahova Valley Reserve 2011!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply