|

Retetele BUCATARESCU la Kanal D! Gulas cu PETRE ROMAN! Salata de branzeturi, gazpacho, “bec” de mititei, piramida de legume, tort Esterhazy

BUCATARESCU, episodul 2, maine dimineata, sambata, de la 11.30, la KANAL D: salata de branzeturi cu migdale si ansoa, gazpacho, “bec” de mititei si carnati, piramida de legume, gulas, tort Esterhazy! Invitati speciali:  Petre Roman, ministrul culturii Daniel Barbu, europarlamentarul Petru Luhan si LV Project, adica Lucian Viziru si noul sau partener de scena, Victor.

O emisiune plina de momente palpitante, filmata in mai multe locatii.  Astfel, la pensiunea Fatanyeros din Valea Rece, pe valea ceangailor, langa Miercurea Ciuc, Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu ii are ca invitati la gulas pe Petre Roman, ministrul culturii Daniel Barbu si europarlamentarul Petru Luhan. In studioul Bucatarescu de la Bucuresti, Sorin Barbu de la Alioli prepara o supa rece spaniola – gazpacho, langa care aduce un splendid jamon bellota, frumoasa Denisa Nechita pregateste o salata de branzeturi cu migdale, stafide si ansoa, Bucatarescu insusi anticipeaza Ora Pamantului (sambata, 23 martie, de la ora 20.00, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle) cu un “bec” de mititei si carnati din carne de porc de Peris, iar tanara pictorita Alexandra Hirceaga arata cat de bine se pricepe la deserturi, imbiind invitatii cu un tort de ciocolata Esterhazy. La masa, Lucian Viziru sustine ca ansoa este “un peste cu par”, spre amuzamentul general!

Bucatarescu gateste cu echipamente performante Franke, electrocasnice Philips, ustensile de bucatarie Fiskars, vesela Kitchen Shop. Ingrediente: carne de porc de Peris, carne de vita Integra, mirodenii Solaris, salate Eisberg. Apa minerala: Borsec. Apa plata: Aquatique. Bere: Albacher. Sucuri: Giusto. Vinuri: gama Byzantium (Rosso di Valachia, Blanc de Transylvanie Rose Euxine ecologic) de la Cramele Halewood. Bucatarescu a calatorit la Miercurea Ciuc cu Volkswagen Tiguan. Vestimentatie Bucatarescu: Trends by Adina Buzatu.

Emisiune produsa pentru Kanal D de CoolMedia si Dynamic Hypertext, cu sprijinul Integral Media. Producator general: Tekiru. Prezentator: Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply