|

CONCURS Halewood: Castiga 5 Premii x 2 Vinuri SPECIAL RESERVE

Asa cum v-am prezentat in ultima perioada, Cramele Halewood propun doua vinuri de varf, vinificate şi crescute cu mare grijă pentru a păstra aromele şi caracterul de soi, reprezentand o interesantă îmbinare a stilului modern cu cel tradiţional. Ambele fac parte din familia Special Reserve, a vinurilor nobile, carora li s-a acordat o atentie speciala incepand din vie si pana la etapa maturarii suplimentare in sticla.

Acum, puteti castiga 5 PREMII, constand fiecare in cate un set de 2 VINURI SPECIAL RESERVE! Ce trebuie sa faceti pentru a avea o sansa de a intra in posesia lor? Recititi cu atentie articolul de prezentare – http://www.bucatarescu.ro/2013/03/vinuri-nobile-de-la-cramele-halewood-feteasca-neagra-special-reserve-feteasca-regala-special-reserve/  si raspundeti la office@bucatarescu.ro:

-Care sunt cele 2 soiuri de vin  din gama Special Reserve promovate?

1.Feteasca Alba, Tamaioasa Romaneasca

2.Feteasca Regala, Feteasca Neagra

3.Feteasca Neagra, Tamaioasa Romaneasca

Perioada concursului: 3 aprilie – 24 aprilie 2013.

Citeste si:

Tags: , , , ,

51 Responses for “CONCURS Halewood: Castiga 5 Premii x 2 Vinuri SPECIAL RESERVE”

 1. Bucatarescu says:

  Cu o mica intarziere, cauzata de problem tehnice, am incheiat verificarile. Iata cei 5 CASTIGATORI care au castigat fiecare cate un set de 2 VINURI din Gama Special Reserve – Feteasca Regala si Feteasca Neagra – de la Cramele Halewood:
  -Marius Costea
  -Maria Stefanescu
  -Mirela Banateanu
  -Ionel Ganea
  -Oana Grasu
  Felicitari tuturor participantilor! In curand, un nou concurs CRAMELE HALEWOOD!

Leave a Reply