|

CONCURS Prahova Valley Reserve: CASTIGA 5 seturi x 2 VINURI albe!

Vinurile selectionate din gama Prahova Valley a Cramelor Halewood poarta indicativul RESERVE, care atesta calitatea lor deosebita. In aceasta gama intra, astfel, Feteasca Alba Reserve si Sauvignon Blanc Reserve, vinuri de exceptie care, bine racite, fac deliciul meselor de vara.
Ambele vinuri au beneficiat de un tratament special inca din vie. Daca, pentru Feteasca Alba Reseve, provenind din Dealurile Munteniei, strugurii au fost recoltati la maturitate deplina si desciorchinati cu grija, pentru Sauvignon Blanc s-a procedat la o recoltare speciala, in doua etape de maturare, pe Colinele Dobrogei. Aceeasi grija s-a manifestat si in etapele ulterioare de prelucrare, mustul ravac bine limpezit fiind fermentat dupa reguli stricte, in prezenta unor drojdii atent selectionate. Rezultatul se concretizeaza in vinuri superioare, excelente pentru partenerierea cu preparate din peste, carne alba, branzeturi, legume, budinci rafinate, vanat mic si fructe de mare, in egala masura recomandate si ca aperitive de calitate. Nu uitati, insa, sa le raciti la 8-10 grade Celsius, pentru a obtine maximum de satisfactie in materie de gust si arome!

BUCATARESCU si Cramele Halewood va propun un concurs la care aveti sansa de castiga 5 SETURI x 2 VINURI Prahova Valley Reserve (Feteasca Alba si Sauvignon Blanc)!
Ce trebuie sa faceti? Trimiteti la office@bucatarescu.ro raspunsul pe scurt la aceasta provocare culinar-oenologica:
-Numiti un fel de mancare care se potriveste cu unul dintre aceste doua vinuri din gama Prahova Valley Reserve!

Perioada concursului: 14-25 august 2013.

Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

251 Responses for “CONCURS Prahova Valley Reserve: CASTIGA 5 seturi x 2 VINURI albe!”

 1. Bucatarescu says:

  IN SFARSIT, premiantii! Am intarziat un pic din cauza unei problem tehnice, care nu ne permitea sa recuperam o parte dintre datele din urma. Impasul fiind depasit, iata cei 5 CASTIGATORi ai cate unui set de 2 VINURI Prahova Valley Reserve – Feteasca Alba si Sauvignon Blanc:
  1.Dan Barbu
  2.Catinca Ignat
  3.Sandita Anton
  4.Adriana Dimache
  5.Alina Codrea
  Felicitari tuturor participantilor! MAINE trecem la un nou nivel de savoare: PRAHOVA VALLEY SPECIAL RESERVE!

Leave a Reply