|

NEPTUNUS Shiraz 2011 – din vii ecologice

NEPTUNUS este un Shiraz 2011 de la Cramele Halewood, obtinut din strugurii culesi de pe plantatiile de vita de vie ecologica ale Domeniilor Halewood de la Murfatlar, unde soiul s-a adaptat foarte bine la climatul cald, secetos, din Dobrogea.
Vinul, cu 13% alcool, este disponibil doar intr-o serie limitata de 9.700 sticle – cunoscatorii trebuie sa se grabeasca!
De culoare rubiniu-inchis, vinul se remarca printr-un buchet intens de condiment (piper negru si rosu) si fructe negre de padure, in care se simt note fine de eucalypt si vanilie. Are o textura matasoasa, cu un gust in care se remarca aromele de coacaze negre, mure si afine bine coapte. Notele discrete de vanilie impreuna cu taninurile fine dau complexitate si eleganta vinului.
Se serveste la temperature ambientala, dar nu mai mult de 16-18 grade Celsius, impreuna cu friptura de vita sau miel, preparate din rata si branzeturi semimaturate. Vom reveni, in zilele urmatoare, cu retetele Bucatarescu!

Noile sortimente sunt disponibile in reteaua HoReCa si in magazinele Halewood – The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, Breaza-Nistoresti DN1, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste, Constanta, Urlati), cat si pe www.winery-outlet.com.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply