|

ADINA BARBU, nuduri noi la Euro Garden / 21 FOTO de Brindusa Iacob

 ADINA BARBU a realizat un nou pictorial pentru www.bucatarescu.ro, avand de aceasta data ca locatie Euro Garden si ca fotograf pe Brindusa Iacob. (c)Bucatarescu 2011-2013. Pot fi  reproduse 3 imagini, numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

ADINA BARBU,  laureata a premiilor revistei FHM, a fost atrasa de decorul verde luxuriant de la Euro Garden, pozand intr-o serie de ipostaze inedite, printre flori si arbusti ornamentali, ba chiar folosind ca accesoriu si un mic tractor rosu.

Foto: Brandusa Iacob, www.brindusaiacob.ro , http://www.facebook.com/pages/Bucuresti-Romania/Brindusa-Iacob-Photography/188162617889523  . Comenzi sedinte foto, book-uri profesionale, evenimente: 0729.497.004, contact@brindusaiacob.ro.

Make up: Roxana  Marinescu, 0760.323.346,rmarinescu93@tahoo.com; machiaj realizat  cu MINERAL  PURE COLORS PRODUCTS-USA, importator unic  AXELLE CO.

Locatie: Euro Garden Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, vis-a-vis de noua cladire a Ambasadei SUA. Euro Garden este locul de unde si Bucatarescu isi ia uneltele de gradinarit, pomi fructiferi, arbustii si florile pentru gradina de la Ileana.

…In exclusivitate pentru Bucatarescu, cele mai noi foto cu ADINA BARBU!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

12 Responses for “ADINA BARBU, nuduri noi la Euro Garden / 21 FOTO de Brindusa Iacob”

 1. [...] marca Bucătărescu o înfăţişează pe frumoasa brunetă într-o serie de ipostaze inedite, printre flori şi [...]

 2. [...] marca Bucătărescu o înfăţişează pe frumoasa brunetă într-o serie de ipostaze inedite, printre flori şi [...]

 3. [...] Vezi aici mai multe fotografii cu Adina Barbu. [...]

 4. [...] vara aceasta. Sanii ei imensi fascineaza din nou! Sexoasa bruneta a realizat un nou pictorial marca Bucatarescu si apare in ipostaze originale, printre flori si arbusti ornamentali si la un moment dat chiar pe [...]

 5. Dan says:

  Draga Adina sunt un barbat frumos destept tandru romantic gatesc fac curat am apartamentul meu masina dar sunt functionar public. Ma iubesti? Sau iti trebuie un barbat si cu ceva bani preferabil milioane de euro?

 6. eugen says:

  @Dan: draga “pretendentule”, cred ca esti mic copil” (la propriu si la figurat :) ), daca nu ai realizat inca un micut adevar al vietii: curajul, de multe ori, vizeaza nebunia (asa se pare si cazul tau :) ))))))))))))))

 7. @eugen, totusi…comentariul lui Dan e pus la misto :)

 8. lorena says:

  Cum să ai apartamentul tău dintr-un salariu de funcţionar public?

 9. [...] De aceasta data, vedeta a fost atrasa de decorul verde de la Euro Garden, asa ca a renuntat la sutien si s-a lasat fotografiata de Brandusa Iacob pentru bucatarescu.ro. [...]

 10. [...] Barbu, posesoarea celor mai mari sâni naturali hubbub ţara noastră, laureată a premiilor revistei FHM, a fost atrasă de decorul verde [...]

 11. Deea says:

  well done Brindusa Iacob!! :)

Leave a Reply