|

Bucatarescu & Friends la GOODWINE: Halewood, Peris, Franke, Eisberg, Bazarul cu Mirodenii / MITITEI de Peris, fripturi de porc cu anason, “bebelusi in pijamale” si Feteasca Neagra Hyperion 2010

BUCATARESCU si-a delectat fanii cu preparate savuroase insotite de vinuri pe masura la o noua editie a targului international de vinuri GOODWINE, desfasurat recent la Romexpo. BUCATARESCU a gatit la standul Cramelor Halewood, care i-au pus la dispozitie intreg portofoliul de vinuri, inclusiv noua Feteasca Neagra Hyperion 2010 si spumantele din gama Rhein. Ca de obicei, Bucatarescu a folosit un display Franke, compus din cuptor cu 4 niveluri si plita cu inductie. A pregatit, ajutat de Miss Facebook – Iulia Mladin, faimosii mititei de Peris, fripturi de porc cu stelute de anason – sprayate cu Feteasca Neagra si provocatorul sau “desert”, cunoscut deja ca “bebelusi in pijamale” – banana verzi “infasate” in felii de bacon si stropite cu reductie de vin rosu (Byzantium Rosso di Valachia), dulceata de visine si condimente. De aceasta data, pe langa stelutele de anason, Bucatarescu s-a aprovizionat de la Bazarul cu Mirodenii cu condimentul japonez togarashi (susan negru si alb, coaja de portocala, alge, chili, ghimbir, piper Sichuan). Langa carne, s-au servit salate de la Eisberg insotite de un dressing de iaurt.
Fotografii & concept vizual: Claudiu Mahu.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Responses for “Bucatarescu & Friends la GOODWINE: Halewood, Peris, Franke, Eisberg, Bazarul cu Mirodenii / MITITEI de Peris, fripturi de porc cu anason, “bebelusi in pijamale” si Feteasca Neagra Hyperion 2010”

  1. [...] Mai multe la:  www.bucatarescu.ro [...]

Leave a Reply