|

CONCURS Terra Creta – 3 PREMII cu ulei de masline extravirgin

V-am prezentat ieri TERRA CRETA - cel mai bun ulei de masline grecesc. Astazi, va oferim sansa de a va numara printre castigatorii celor trei premii puse in joc de Christina’s Hellenic Gourmet si Bucatarescu, dupa cum urmeaza:

PREMIUL I: Cutie TERRA CRETA Premium Selection, continand 3 sticle a cate 250 ml cu ulei de masline grecesc din varietatile Kolymvari, Organic si Extra Virgin

PREMIUL II: Cutie TERRA CRETA Extra Virgin Oil, Kolymvari, de 1 litru

PREMIUL III: Set TERRA CRETA cu 2 sprayuri a cate 250 ml, una cu Ulei de masline Extra Virgin si una cu Otet Balsamic

Ce trebuie sa faceti pentru a avea o sansa de a intra in posesia acestor premii gourmet?
Recititi articolul de prezentare – http://www.bucatarescu.ro/2013/11/terra-creta-cel-mai-bun-ulei-de-masline-grecesc/ – apoi raspundeti la office@bucatarescu.ro:

-Cum veti folosi uleiul de masline extravirgin TERRA CRETA – la ce preparat sau impreuna cu ce ingrediente?

Perioada concursului: 7-18 noiembrie 2013. Sunt permise raspunsuri multiple. Nu este obligatoriu sa indicati retete complete sau cu lux de amanunte. Bafta, tuturor!

DATE DE CONTACT
Christina’s Hellenic Gourmet -Terra Creta Olive Oil
Str. Luterană, Nr.5, Sector 1, București
Tel: 021.313.51.54, Mobil: 0722.300.224
www.masline-ulei-masline.ro
office@masline-ulei-masline.ro
emporio.viaegnatia@yahoo.com

Citeste si:

Tags: , , ,

205 Responses for “CONCURS Terra Creta – 3 PREMII cu ulei de masline extravirgin”

  1. Bucatarescu says:

    151.MIHAELA PARASCHIV: Inainte de a face o friptura buna de vitel, scot carnea din frigider si o las sa vina natural la temperatura camerei. Apoi o masez usor pe toate partile cu ulei de masline si o frec cu ierburi, lasand-o iar sa stea vreo 10 minute. Abia dupa aceea o pun pe gratar. Va asigur ca in acest mod se obtine un gust nemaipomenit.

  2. Bucatarescu says:

    152.DEVY BUESCU: L-as folosi la preparea unui sos iute pentru carnea de vita.

  3. Bucatarescu says:

    153.MARIUS CREANGA: Folosesc ulei de masline la multe retete, enumar doar cateva: bruschette, supe creme, salate.

  4. Bucatarescu says:

    154.ANDREEA MAZILU: voi folosi uleiul terra creta intro cura de detoxifiere si in viata de zi cu zi deoarece folosesc ulei de masline la tot ce se poate. Si il voi mai folosi pentru ami aduce in imagine gustul desavarsit de masline cu totul si cu totul adevarat si deosebit.

  5. Bucatarescu says:

    155.DIANA DRANCA: Voi folosi uleiul de masline extravirgin TERRA CRETA sa fac crutoane (+ busuoc si patrunjel uscat), care le plac tare mult copiilor mei.

  6. Bucatarescu says:

    156.MIHAI AXINTE: Uleiul de masline: de folosit rece la salate, iar la pilaf e bun dupa gatire.

  7. Bucatarescu says:

    157.SANDU GAVRILA: DE adaugat in aproape orice mancare la final cate o lingura, dupa ce se ia de oe foc.

  8. Bucatarescu says:

    158.MARIA BONCIU: o salata simpla cu castraveti si marar pune in valoare gustul si aroma uleiului de masline extra virgin …dar daca adaugi usturoi tocat fin si iaurt gras – iti iese o minunatie de tzatziki!

  9. Bucatarescu says:

    159.DORU VALENTIN: fileuri de peste facute la aburi si stropite cu ulei de masline si putina zeama de lamiae proaspat stoarsa

  10. Bucatarescu says:

    160.FLORIN SIMION: Paste italienesti, ulei de masline grecesc si pofta de mancare romaneasca.

  11. Bucatarescu says:

    161.SOARE D: Uleiul de masline TERRA CRETA este excelent pentru o salata cu de toate..de exemplu salata verde,masline,rosioare ,felii de mar verde ,ceapa verde si un praf de oregano.
    Alta intrebuintare ..ham ce spuneti de peste la cuptor cu cartofii in folie stropiti cu ulei TERRA CRETA.

  12. Bucatarescu says:

    162.ANDREEA COJOCARU:
    o felie de paine integrala taia in jumatate prajita unsa cu putin ulei de masline si putina sare grunjoasa.. hmm.. este singurul “preparat” la care ma pot gandi acum..

  13. Bucatarescu says:

    163.DANIEL DUMITRESCU: Sunt un iubitor al uleiului de masline si il folosesc zilnic. Apreciez un ulei de calitate superioara pentru gustul si parfumul sau. Comparativ cu grasimile animale care pot duce la depuneri pe peretii arterelor, uleiul de masline nu face decat sa mangaie vasele de sange si sa lase un parfum placut. :) )

    Vreau sa folosesc uleiul de masline pentru un preparat preferat: peste in crusta de sare. Voi pune in interiorul pestelui salvie, rozmarin, cativa catei de usturoi, capere, cateva boabe de piper si bineinteles… ulei de masline.

    O alta reteta la care folosesc ulei de masline este humus. Naut fiert, pasta de susan, zeama de lamaie, sare, un catel de usturoi, ulei de masline. Folosesc ulei de masline si pentru decorat alaturi de diverse seminte. Delicios!

  14. Bucatarescu says:

    164.VIORICA PICINCU-HOBJILA: L-as folosi cu succes la salata greceasca.

  15. Bucatarescu says:

    165.MIHAELA GEORGESCU: uleiul TERRA CRETA,o sa il folosesc la prepararea de salate.

  16. Bucatarescu says:

    166.DORINA 2010: As folosi uleiul de masline la o reteta descoperita pe net recent: un fel de salata orientala (Cartofii, recomandati daca vreti sa slabiti – Corpul Uman.htm) si la alte salate.

  17. Bucatarescu says:

    167.MIHAELA CRISTINA SUICA: Voi folosi uleiul de masline extravirgin TERRA CRETA la toate salatele preparate (bulgareaca, greceasca, caesar, meditaraneana, cu rucola si rosii, cu ton si porumb etc).

  18. Bucatarescu says:

    168.MIRCEA TAM: il las la macerat cu busuioc proaspat si ardei iute,apoi folosesc la orice salata

  19. Bucatarescu says:

    169.MIHAI AXINTE: Am folosit ulei de măsline la salate reci, orez fiert pus dupa gatire. Crutoane. La crupe nu se potriveste, dar… cine incearca…

  20. Bucatarescu says:

    170.PATY ARON: Cea mai buna folosire a uleiului este la BRUSCHETE el fiind folosit in stare naturala iar eu o data pe an fac o cura de 1 lingura ulei de masline extravirgin pe stomacul gol face bine la fiere si stomac sanatate curata.

  21. Bucatarescu says:

    171.MIRELA LUCA: Imi place la salatele de tip mediteraneean dar si la cele cu ton.

  22. Bucatarescu says:

    172.ADELINA VOICU: Ma bucur de uleiul de masline in combinatie cu orez si fructe de mare.

  23. Bucatarescu says:

    173.MIOARA GHEORGHE: Cu calamari trasi la tigaie, impreuna cu usturoi si fenel.

  24. Bucatarescu says:

    174.SIMONA FLORINA LUCA: O salata de rucola cu grana padona sfaramat – ce nebunie!

  25. Bucatarescu says:

    175.DIANA MARGARIT: Biban de mare la cuptor, servit alaturi de legume posate.

  26. Bucatarescu says:

    176.CRAITA MARCHIS: Prefer sa dau cu sprayul de ulei peste orice preparat abia scos din cuptor, ca sa-i fixez aromele.

  27. Bucatarescu says:

    177.ANDI MARGARITESCU: O lingurita de ulei extravirgin de masline si o lingurita de otet balsamic – cea mai simpla si mai gustoasa vinegreta, de neinlocuit in salate.

  28. Bucatarescu says:

    178.MARIUS ODAGESCU: Crevetii facuti in ulei incins cu ardei iuti mici, usturoi si patrunjel verde – mancarea mea preferata.

  29. Bucatarescu says:

    179.FELICIA POPA-STOICAN: Uleiul de masline extravirgin Terra Creta il voi folosi, pe langa ingredient de baza la mancaruri, ca ulei pentru corp.

  30. Bucatarescu says:

    180.CAMELIA-BIANCA REDNIC: As folosi uleiul de masline extravirgin in special pentru salate, pe painea prajita cu usturoi si la diferite preparate (ciuperci,pui, orez).

  31. Bucatarescu says:

    181.OANA DOBRINOIU: As face o salata cu rosii, castraveti, ardei, morcovi si ceapa, desavarsita cu ulei de masline si putina zeama de lamaie.

  32. Bucatarescu says:

    182.SIMONA-CRISTINA RASCA: Eu folosesc uleiul de masline, in general, la salate, carora le da o aroma deosebita. Dar este bun si la gatit, pentru prepararea unor sosuri usoare. Este foarte sanatos si benefic pentru organism.

  33. Bucatarescu says:

    183.IRINA POPESCU: as incerca sa fac pesto de casa cu busuioc.

  34. Bucatarescu says:

    184.ELENA TOMA: Uleiul de masline este extraordinar la salate, paste si fructe de mare.

  35. Bucatarescu says:

    185.GEORGE DRAGUSANU: Bruschette cu ulei de masline, usturoi si rosii cherry.

  36. Bucatarescu says:

    186.LONGIN IONESCU: Cartofi copti la cuptor cu rozmarin sprayati cu ulei de masline si pudrati cu sare neagra vulcanica.

  37. Bucatarescu says:

    187.LILIANA GOJA: Mi-e dor de o salata de rosii romanesti cu ulei de masline grecesc.

  38. Bucatarescu says:

    188.BOGDAN NEAGOE: Am incercat uleiul de masline ca ingredient secret (o lingurita) la fasole batuta – crema frecata cu usturoi – si a iesit ceva bestial!

  39. Bucatarescu says:

    189.NAE SIMONCA: Salata de ciuperci crude (champignons) cu morcov ras si un pic de ghimbir, stropite toate cu ulei de masline extra virgin.

  40. Bucatarescu says:

    190.DANA COZAC: Cred ca stiu sa fac vreo zece feluri de brschette si la toate am nevoie de ulei de masline de cea mai buna calitate.

  41. Bucatarescu says:

    191.CARMINA VLADEANU: Imi place sa pun o lingura de ulei in ciorba dupa ce e gata.

  42. Bucatarescu says:

    192.COSTINELA DANCIU: Calamari si caracatite mici trase la tigaie cu putin ulei de masline.

  43. Bucatarescu says:

    193.ANCA SIMINEL: La rasolul de vita pun hreanul frecat cu 3 linguri de otet si una de ulei de masline.

  44. Bucatarescu says:

    194.LIANA BARBULESCU: Ma grabesc sa prind si eu ultimul tren la acest concurs si va propun o salata de oua de prepelita cu fasiute de ardei kapia calit si cativa stropi de ulei de masline.

  45. Bucatarescu says:

    195.SORIN BUJOR: salata de andive cu ulei extravirgin

  46. Bucatarescu says:

    196.ANDREEA SERBAN; tocanita de pipote cu ficatei, cu rosii proaspete, busuioc si ulei de masline

  47. Bucatarescu says:

    197.GENOVEVA RADU; melci in stil catalan cu sos de rosii picant si ulei de masline

  48. Bucatarescu says:

    198. EMIL DULGHERU; la o supa groasa de pescarie diversa, dupa ce s-au scos bucatile mari, s-a scurs prima zeama pe jumatate si se adauga condimentele

  49. Bucatarescu says:

    199.CATINCA SLAVU: Uleiul de masline extravirgin TERRA CRETA este o comoara pentru gospodine, care il pot folosi la orice mancare sanatoasa. Eu prefer sa fac fructe de mare trase la tigaie cu usturoi.

  50. Bucatarescu says:

    200.LAURA BANICA: Salata de rosii bine coapte, fenicul si masline, peste care am picurat vinegreta de ulei extravirgin si otet balsamic. Cu felii de bagheta calde!

Leave a Reply