|

TP VISION: televizoare PHILIPS cu ANDROID

TP Vision anunţă lansarea pe piaţă a primelor sale modele de televizoare Philips cu sistem de operare Android. Acesta va îmbogăţi experienţa Smart TV şi va oferi un plus de viteză şi fluenţă derularii programelor TV şi performanţe superioare pentru jocuri pe modelele din seriile de vârf. Primele televizoare Philips cu Android vor fi disponibile din al doilea trimestru al anului 2014, cele dintâi pieţe fiind Europa şi Rusia. “Din 2014, vom începe sa lansăm pe piaţă televizoare cu sistem de operare Android, pentru început la modelele high end, urmând ca ulterior să extindem oferta şi la celelalte segmente de televizoare. Ne aşteptăm ca aprecierea consumatorilor să crească rapid. Până în 2015, majoritatea modelelor de televizoare Philips vor avea sistem de operare Android”, a spus Maarten de Vries, CEO TP Vision.

Experienţă mai fluentă pentru utilizator şi ofertă superioară de aplicaţii

În prezent, Android este principalul sistem de operare pe piaţa dispozitivelor mobile. TP Vision face primul pas către televizorul viitorului, mai performant şi inovator, combinând capabilităţile sistemului Android cu un ecran de mari dimensiuni şi oferta actuală Smart TV. Timpii de răspuns, utilizarea eficientă a resurselor, interoperabilitatea şi accentul pe aplicaţii şi conţinut vor transforma televizorul în centrul de divertisment al oricărui cămin. “Credem că Android aduce un adevărat beneficiu pe piaţa televizoarelor, pentru că va îmbunătăţi semnificativ experienţa de utilizare al unui Smart TV, aducând viteza şi uşurinţa în utilizare al Smart TV-ului pe picior de egalitate cu experienţa pe care utilizatorul o are pe device-urile inteligente mobile de astăzi. Ne bucurăm să fim primul brand TV european care oferă consumatorilor cele mai noi beneficii Smart TV”, a spus Scott Housley, Global Head of Product and Strategy TP Vision.

Combinaţia perfectă: aplicaţii Philips Smart TV şi Google Play Store

Televizoarele Philips cu Android vor îmbogăţi oferta deja vastă de aplicaţii disponibile pe portalul Philips Smart TV. Acestea vor combina numărul impresionant de aplicaţii pentru Android disponibile în magazinul virtual Google Play cu aplicaţiile Smart TV existente, incluzând servicii video on demand, catch-up TV, ghiduri electronice de programe ( EPG) şi streaming pentru muzică.

Televizoarele Philips devin terminale performante pentru jocuri

Versatilitatea sistemului Android adaugată noilor şi performantelor procesoare quad-core vor transforma televizoarele Philips în terminale uluitoare de mari dimensiuni pentru gaming, putând rula numărul impresionant de jocuri disponibile pe Google Play.

Interconectare simplă cu dispozitivele mobile

O dată cu introducerea Android, televizoarele Philips vor funcţiona mai simplu în tandem cu smartphone-uri şi tablete cu acest sistem de operare, păstrând în acelaşi timp conectivitatea şi uşurinţa în partajare de conţinut cu dispozitivele ce rulează Apple iOS.

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului video digital. TP Vision proiectează, produce şi comercializează modelele de televizoare Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi anumite ţări selectate din regiunea Asia-Pacific. Realizăm aceste activităţi combinând experienţa noastră în design şi moştenirea Philips în inovaţie TV cu excelentele capacităţi operaţionale, flexibilitatea şi viteza de reacţie ale TPV. Îmbinarea acestor atuuri ne permite să oferim pieţei televizoare de cea mai bună calitate: inteligente, dar uşor de utilizat, cu un design sofisticat, care apelează la materiale noi şi forme cât mai subţiri şi elegante. Credem în produse care să ofere publicului o experienţă de vizionare net superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este unul dintre liderii mondiali în segmentul ospitalităţii şi divertismentului. Având sediul central în Amsterdam, Olanda, TP Vision este reprezentatul exclusiv pentru televizoare Philips în ţările şi regiunile menţionate mai sus. Compania este deţinută în proporţie de 70% de TPV şi de 30% de Royal Philips Electronics, cu sediul central în Olanda. TP Vision are aproximativ 2.000 de angajaţi în întreaga lume.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply