|

TOPUL englezoaicelor GOALE la Mondial: Fotbal, sani si obsesii/ ROSIE JONES, LUCY PINDER & Co. / 30 FOTO – Topul englezoaicelor GOALE

TOPUL englezoaicelor GOALE: cele mai sexy fete din Nuts ne ureaza un turneu final al Campionatului Mondial de Fotbal cat mai palpitant…in felul lor caracteristic… adica NUD!

 ROSIE JONES, INDIA REYNOLDS , HOLLY PEERS SOPHIE READE , ALICE GOODWIN, LUCY PINDER  si prietenele lor ne anunta un an plin de pictoriale incitante, provocatoare …in ciuda fotbalistilor din Premier League!

ROSIE JONES este frumusetea cu sani mari pe care v-am prezentat-o recent intr-un pictorial nud incredibil de provocator! ROSIE JONES a realizat si CALENDARUL NUD pentru 2012!!! ROSIE JONES este un model de 20 ani, care s-a remarcat in Pagina 3 a cotidianului The Sun, in revista FHM si in productiile Nuts. ROSIE JONES este si pasionata de fotbal: a jucat in copilarie intr-o echipa de fete, iar acum promoveaza Premier League intr-un mod aparte, cu ajutorul unui pictorial nud, in care apar si alte prietene ale ei, la fel de dotate – un adevarat Dream Team pentru campionatul de fotbal din Anglia. ROSIE si INDIA REYNOLDS sunt colegele vedetelor englezoaice ale fotbalului nud  ALICE GOODWIN, LUCY PINDER, RHIAN SUGDEN sau EMMA FRAIN.

HOLLY PEERS  continua sa fascineze imaginatia barbatilor cu un nou pictorial excitant, in care arata tot ce are ea mai bun, inclusiv sanii superbi, dupa care ofteaza fotbalistii din Premier League! Recent, v-am prezentat pe SOPHIE HOWARD si HOLLY PEERS  jucandu-se senzual impreuna,  ba chiar rupand efectiv de pe ele tricourile echipelor de fotbal favorite. HOLLY PEERS s-a nascut pe 30 iulie 1987, la Manchester. S-a remarcat ca “Fata de la Pagina 3″ in cotidianul The Sun, in 2009. In 2010, a intrat in Top 5 “Sexy Babes” din UK. La ora actuala, pentru fata din Manchester si-au aratat interesul atat fotbalistii lui Sir Alex Ferguson de la Manchester United, cat si “Cetatenii” de la City ai lui Roberto Mancini.

SOPHIE READE a realizat cel mai HOT calendar 2012 TOPLESS. SOPHIE READE, fata cu SANI URIASI de la Big Brother Anglia, are o poveste aparte. Fascinata de fotbal, SOPHIE READE s-a indragostit de atacantul italian de culoare de la Manchester City, faimosul seducator MARIO BALOTELLI. Numai ca SOPHIE READE a fost inselata de MARIO BALOTELLI cu cea mai buna prietena a ei! SOPHIE READE s-a razbunat si a pozat goala pentru calendarul Nuts 2012.

…LA MULTI ANI, 2012 … cu fetele NUTS, din TOPUL englezoaicelor GOALE!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

1 Response for “TOPUL englezoaicelor GOALE la Mondial: Fotbal, sani si obsesii/ ROSIE JONES, LUCY PINDER & Co. / 30 FOTO – Topul englezoaicelor GOALE”

  1. Millay says:

    mi-am dat seama de varsta cand nu ma mai recunosc fostii vecini, cand copiii imi spun “saru”mana”.

Leave a Reply