|

Continentele Gustului LIVE by Vinexpert & Bucatarescu: CU CE NE-AM INTORS DIN VACANTA! 6 Retete & 7 Vinuri!

5 continente ale gustului, 6 retete inedite, 7 vinuri-spectacol!

MIERCURI, 3 septembrie, 19.30, Vinexpert Lounge (Calea Dorobantilor 152): O noua incursiune in lumea sofisticata a gastronomiei in parteneriat cu cea mai buna selectie de vinuri! Dupa cele 3 editii ale show-ului live CONTINENTELE GUSTULUI, dedicate culturii culinare maori-coloniale si vinurilor Noii Zeelande si fructelor de mare in acord fin cu cele mai persuasive vinuri albe si rose, Vinexpert si Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu va propun o rememorare jucausa a retetelor si bauturilor incercate, pe 5 continente, in timpul vacantei de vara – DETALII AICI

1.Intampinare cu CREMANT PRIMA PERLA ROSE (Franta)- metoda traditionala in interpretarea reputatului oenolog francez Jean Claude Mas

2. Fantezii cu PAINE ASIATICA -paine indiana chapati, paine japoneza cu curry, paine thai cu lapte de cocos, paine chinezeasca dulce vs. /YALUMBA VIOGNIER Viognier Eden Valley (Australia)

3. Variatiune pe tema AJO BLANCO / Supa de usturoi cu migdale cu fidea artizanala cu trufe “Gran Cucina” si o picatura de ulei cu trufe “Leonardi” (Catalunya / Toscana) vs. CHARDONNAY Cd Bianco CASTIGLION DEL BOSCO(Italia)

4.CHIFTELUTE DE MALAI “Johnny Cakes” cu miez de terina de iepure in Pinot Noir “Edouard Artzner” si mix de salate Eisberg (Statele Unite / Franta) vs DIEVOLE NOVE CENTO Chianto Classico Riserva (Toscana, Italia)

5.BERBECUT CU MIERE, CAISE IN VIN – “Albicocche al Nebbiolo” – SI CREMA DE BALSAMICO CU SMOCHINE “Leonardi” (Maroc / Italia) vs PINOTAGE KANONKOP (Africa de Sud)

6.PLACINTA CU CARNE, salata Eisberg si sos din crema picanta de anghinare “Gran Cucina” (Australia / Italia) vs YALUMBA HAND PICKED Tempranillo Grenache Viognier 2006 (Australia)

7.COMPOST DE CONFETTI cu chipsuri de ciocolata neagra (Statele Unite) vs CABERNET JORDAN 2007 (Statele Unite)

Ca de obicei, in seara evenimentului, clientii Vinexpert beneficiaza de 20% reducere la vinurile degustate, paharele, carafele si decantoarele Riedel folosite, precum si la produsele de gastronomie “Gran Cucina” si “Edouard Artzner”.

Pret: 150 lei/persoana

Numarul de locuri este limitat!

Rezervari la 0740 029 642, marketing@vinexpert.ro, dorobanti@vinexpert.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses for “Continentele Gustului LIVE by Vinexpert & Bucatarescu: CU CE NE-AM INTORS DIN VACANTA! 6 Retete & 7 Vinuri!”

  1. [...] Continentele Gustului LIVE by Vinexpert & Bucatarescu: CU CE NE-AM INTORS DIN VACANTA! 6 Retete… [...]

Leave a Reply