|

FISKARS: Go Cutting! Noua gama de cutite FUNCTIONAL FORM

Fiskars este un furnizor de top la nivel mondial de produse pentru casă, grădină și outdoor. Avand rădăcini cu adevărat impresionante, Fiskars este cea mai veche companie din Finlanda, anul acesta sărbătorind cea de-a 365-a aniversare.
Istoria firmei începe în secolul al 17-lea, când au fost înființate în Finlanda primele turnătorii. Atunci au fost puse bazele Fiskars, mai exact în anul 1649, iar astăzi este una dintre cele mai vechi companii din lumea occidentală.
Produsele Fiskars sunt renumite în întreaga lume pentru funcționalitate și design modern. Grupul are un portofoliu puternic de mărci internaționale de încredere precum Fiskars, Iittala și Gerber. Produsul care a făcut Fiskars cunoscut la nivel global este foarfeca iconică cu mânere portocalii, prima fiind realizată în anul 1967. Foarfeca portocalie a revoluționat experiența de tăiere de zi cu zi, fiind prima foarfecă din lume cu mânere din plastic. Foarfecile cu mânere portocalii sunt marcă înregistrată Fiskars Corporation și compania a vândut peste 1 miliard de bucăți la nivel mondial.

Filosofia designului Fiskars este explicitata astfel:
“Iată ce credem noi: Nu avem nevoie de atât de multe ustensile de bucătărie!
Pentru a afla acest lucru, am efectuat cercetări și am observat că majoritatea oamenilor folosesc o foarte mică selecție de instrumente pentru gătit. Prin urmare, filozofia designului nostru este simplă:
Noi proiectăm ustensile esențiale de zi cu zi, care sunt compatibile atât vizual cât și funcțional.
Luăm în calcul întregul proces atunci când dezvoltăm gamele noastre de produse – de la cultivare și recoltare până la gătit, servire și depozitare.
Bucătăria este inima casei, din prea mult entuziasm poate fi lesne inundată cu veselă si ustensile pe blaturile de lucru. Și nu este rău să fie așa! Noi proiectăm produse care reduc aglomerarea de zi cu zi și aduc armonia vizuală în bucătărie.
Fiskars respectă tradiția designului funcțional și evită folosirea de ornamente inutile pentru oricare dintre produsele noastre.
Dorim să vă fim de folos la gestionarea activitățiilor cotidiene din bucătărie, de aceea ne gândim la ustensile chiar și atunci când nu sunt în acțiune: produsele noastre sunt pur și simplu ușor de depozitat, de curățat și de întreținut.
Proiectăm produse care sunt perfecte împreună”.

Unelte pentruTăiat Functional Form – Perfect Împreună
Noua gamă Fiskars Functional Form este o colecție de ustensile folosite activ pe tot parcursul procesului de gătit.

Cuțitul bucătarului.
Dacă ar trebui să vă descurcați cu un singur cuțit, acesta ar fi:
• Lamă din oțel inoxidabil
• Mâner confortabil Softgrip™
• Trei dimensiuni diferite: Cuțitul bucătarului mic (12 cm), mediu 16 cm și mare 20 cm
• Prețuri de vânzare sugerate: 69 lei – 105 lei
Pentru a face tăiatul în bucătărie o experiență constant plăcută, Fiskars introduce teaca pentru protejarea cuțitului în timpul spălării automate și la depozitare. Această inovație răspunde firesc celei mai cunoscute întrebări: cum să curățăm cuțitele fără să le tocim? Teaca de protecție protejează lama cuțitului în mașina de spălat vase și este ideală pentru depozitarea în condiții de siguranță.

Bloc de cuțite din lemn de mesteacăn – depozitarea celor 5 cuțite esențiale
În cele mai multe bucătării, spațiul de depozitare este limitat. Acest bloc de cuțite elegant, din lemn de mesteacăn, este perfect pentru depozitarea compactă în poziție verticală. Suportul magnetic este ideal pentru depozitarea ustensilelor favorite, cum este foarfeca de bucătărie.
Blocul de cuțite este disponibil cu cele mai utilizate cuțite: cuțitul bucătarului mare, cuțit de pâine, cuțit asiatic tip Santoku, cuțit de legume și cuțit pentru tomate.

Tocător din lemn de mesteacăn, 2 piese
Este nevoie de doi pentru a tăia! Tocătorul din lemn de mesteacăn masiv este prevăzut cu o placă de plastic detașabilă pentru ca pregătirea alimentelor să fie sigură și igienică. Toate materialele protejază tăișul lamei.
• Rezistent la spălarea automată
• Plăcile pot fi prinse împreună
• Ușor de folosit, curățat și depozitat
• Preț de vânzare sugerat: 230 lei

Diapozitivul pentru ascuțit cuțite Roll-Sharp
Fiskars Roll-Sharp ™ este potrivit pentru toate cuțitele:
• Bază aderentă
• Pietre durabile din ceramică
• Rezistent la spălarea automată
• Preț de vânzare sugerat: 69 lei
Noile produse Functional Form sunt disponibile la cerere și în magazine din ianuarie 2015.

…Bucatarescu impreuna cu prietenii sai au fost primii care au testat noua gama de cutite Fiskars, evenimentul avand loc la restaurantul La Finca by Alioli (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 77).

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply