|

Piept de pui umplut & FETEASCA REGALA Floarea Soarelui

ingrediente:

  • 4 bucati piept de pui;
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de unt
  • 200 grame de spanac
  • 100 grame cascaval
  • 0 ceapa
  • faina
  • 1 ou
  • 3 linguri de ulei
  • 75 gr pesmet

Cum se prepara;
Pieptul de pui se taie pe lung, se cresteaza si de desface pana se obtin felii de carne cat mai intise si subtiri.Ceapa tocata se caleste in ulei incins , impreuna cu spanacul fiert si tocat.Se condimenteaza cu sare su piper.cascavalul se taie cubulete si se amesteca cu spanacul.Cu amestecul rezultat se umplu bucatile de pui, care se prind cu scobitori pentru a nu se desface.Se trec prin faina, ou batut si pesmet.
Se prajesc in ulei incins .
Se servesc cu garnitura de cartofi si salata.

BAUTURA RECOMANDATA: Feteasca Regala Floarea Soarelui

de la Cramele Halewood.

Citeste si:

Tags: , , , ,

1 Response for “Piept de pui umplut & FETEASCA REGALA Floarea Soarelui”

Leave a Reply