|

Gustă toamna împreună cu EISBERG! De ce iubim SALATELE (5)

Serile sunt mai lungi, iar zilele mai răcoroase. Toamna este în toi – de ce nu ai profita din plin de tot ce are ea să îţi ofere?
Planifică o zi de neuitat împreună cu persoana specială din viaţa ta. Ce poate fi mai romantic ca o plimbare sub frunze în sute de culori, în timp ce o briză răcoroasă subtilă vă apropie mai mult unul de celălalt? Alei însorite şi nuanţe vibrante, parcă poţi gusta anotimpul cu fiecare suflare. Dar chiar, de ce nu s-ar putea?
eisberg s-a gândit că toată savoarea toamnei poate fi gustată într-o salată aromată, plină de culoare şi texturi complementare şi vă prezintă Taste of Autumn Salad.
Aveţi nevoie de următoarele ingrediente: o pungă de salată Fantasia dell Orto de la eisberg, o pară crocantă şi suculentă, coacăze acrişoare, nuci pecan, bacon, brânză feta şi oţet balsamic. Para şi brânza feta se taie cubuleţe, iar bacon-ul se rumeneşte uşor în tigaie – fix cât timp îi trebuie pentru a deveni uşor crocant. Amestecă toate ingredientele cu Fantasia dell Orto de la eisberg: gata spălată, tăiată şi porţionată. Tot ce trebuie să faci este să o adaugi în farfurie şi să amesteci cât mai artistic toate ingredientele sau poate că îi dai această sarcină partenerului tău. Salata va fi mai gustoasă dacă o pregătiţi amândoi.
Reţetele eisberg sunt bazate pe o idee simplă: nu ai nevoie de ore întregi petrecute în bucătărie pentru o masă senzaţională. Cu un aliat de încredere, ai parte de preparate savuroase în combinaţii inepuizabile, totul în doar 10 minute. Ingredientele eisberg sunt mereu proaspete, pline de vitamine şi minerale şi sunt un ingredient de bază pentru feluri de mâncare savuroase, indiferent de sezon.
Taste of Autumn Salad: gusturi dulci, acrişoare şi sărate, prospeţimea salatei crocante şi nota surprinzătoare a oţetului balsamic îţi vor oferi preludiul culinar perfect pentru o seară autumnală de neuitat.

Mai multe detalii despre produsele eisberg

, dar şi reţete interesante, găseşti pe pagina noastră de Facebook:
https://www.facebook.com/IubescSalatele

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

1 Response for “Gustă toamna împreună cu EISBERG! De ce iubim SALATELE (5)”

  1. [...] Gustă toamna împreună cu EISBERG! De ce iubim SALATELE (5) [...]

Leave a Reply