|

IKEA lansează chifteluțele suedeze vegetariene

Începând de astăzi, clienții restaurantelor magazinelor IKEA vor putea încerca noile chifteluțe vegetariene GRÖNSAKSBULLAR. Deoarece conțin doar ingrediente vegetale, noile produse au un impact mult mai mic asupra mediului înconjurător, dat de o amprentă de carbon mult mai redusă.

Lansarea chifteluțelor vegetariene reprezintă primul pas în extinderea meniului cu produse mai sustenabile și o inițiativă cereflectă viziunea companiei IKEA de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulți oameni.

„Vom continua să servim produse alimentare delicioase, oferind gustul tradițional suedez la prețuri accesibile și, în același timp, vom acorda atenție sporită aspectelor importante pentru consumatori: sănătatea și sustenabilitatea. Avem planuri mari și suntem abia la începutul drumului nostru în această direcție. Sunt mândru că facem acest prim pas de a servi chifteluțe vegetariene,”a declarant Michael La Cour, Managing Director IKEA Food Services AB.

Noile chifteluțe vegetariene GRÖNSAKSBULLAR sunt o alternativă foarte bună pentru îndrăgitele chifteluțe cu carne, având un gust bogat datoratbucăților mari de legume și un nivel ridicat de proteine potrivit pentru masa principală a zilei. Chifteluțele vegetariene GRÖNSAKSBULLARsunt disponibile în restaurantul magazinului IKEA din București începând de astăzi,8 aprilie,la prețul de 8 lei pentru 10 chifteluțe, 10,5 lei pentru 15 chifteluțe și 13 lei pentru 20 chifteluțe. Chifteluțele vegetariene sunt însoțite de garnitură de cous cous.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply