|

Masa tradițională de Paște by Tefal

Sărbătoarea de Paște ne aduce aminte cât de norocoși suntem că putem fi alături de cei dragi și cât de minunate sunt tradițiile noastre. Că ne putem strânge laolaltă, că putem pregăti masă împreună, că suntem iubiți și că suntem primiți cu căldură.

Masa de Paște poate fi o adevărată provocare în bucătărie dacă nu dispui de ”ajutoarele” necesare, care să îți ușureze munca pentru a realiza un meniu ca la carte fără prea multe bătăi de cap. Iepurașul are grijă doar de ouăle proaspăt vopsite, dar de restul trebuie să te ocupi tu. Pentru că Tefal respectă tradițiile, îți pune la dispoziție o serie de soluții care să te transforme într-un super bucătar, fără să te complici, ca tu să te bucuri mai mult de familie și cei dragi…

Drobul este nelipsit de pe masa de Paște, dar pe cât este de delicios, pe-atât de mult timp îți ocupă prepararea lui. Dar, ce-ai spune dacă am transforma prepararea drobului într-un moment mult mai plăcut? Ca să termini rapid de tocat ingredientele pentru drob folosește mașina de tocat carne de la Tefal. Datorită motorului puternic, de 2000 W și a cuțitului din inox de înaltă calitate, completat de sitele de diferite dimensiuni, această mașină toacă până la 2,6 kg de carne/minut. În plus, cu ajutorul accesoriilor pentru kebbe și biscuiți poți dezvolta meniul cât să-ți impresionezisi mai tare invitații la masă.

Prăjiturile? Cu tăvile de copt Easy Grip Ceramic poți obține cele mai fragede prăjituri și poți pregăti și drobul abia realizat din cele mai delicioase ingrediente. Easy Grip Ceramic, realizată din oțel carbon, oferă o desprindere ușoară datorită învelișului interior din ceramică și astfel te asiguri că ai un preparat întreg, care nu se lipește și nici nu se rupe când îl scoți din tavă.

Ca masa tradițională să fie completă, ai nevoie de cozonaci calzi. Pentru asta poți folosi aceleași tăvi Easy Grip Ceramic sau după ce ai scos baghetele calde, poți folosi mașina de pâine Tefal Bread&Baguettine, care dispune de 15 programe de preparare, printre care și cel pentru prepararea aluatului cu drojdie. În plus, dacă vrei să ai pâine sau cozonac cald pe masă, mașina dispune de o funcție de pornire întârziată de până la 15 ore și de o funcție de menținere la cald pentru o oră a preparatului. Astfel, când ajungi acasă de la biserică, alături de familie te poți bucură de un cozonac sau baghete calde.

Pentru o sărbătoare specială poți crea o pâine specială sau compoziția pentru alte prăjituri savuroase, așa că profită de numeroasele rețete de Chef pe care Tefal și le pune la dispoziție odată cu achiziționarea mașinii de făcut pâine Bread&Baguettine și de programele speciale (pâine franțuzească, dulce, integrală, fără gluten, Baguette – cu tavă pentru baghete-, pâine fără sare, un program de coacere rapid, dar și 4 programe pentru realizarea altor compoziții pentru prăjituri, gem sau paste).

Pentru pregătirea deliciosului stufat și a ciorbei de miel, pentru care, cu siguranță, ești renumită în familie, alege oalele și cratițele cu înveliș ceramic din gama Natural Ceramic, pentru a te asigura că alimentele gătite își păstrează valorile nutritive. Temperatura ideală este un factor cheie atunci când vrem să gătim cât mai sănătos, iar indicatorul Thermo-Spot™ ale tigăilor Tefal Natural Ceramic te va atenționa mereu atunci când temperatura optimă pentru gătit a fost atinsă, astfel încât această gamă devine soluția ideală pentru un gătit ca la carte.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply