|

Descopera bogatiile Byzantului! Castigi un weekend la Azuga si alte premii!

A inceput campania Descopera bogatiile Byzantului …in HoReCa.
10 restaurante din București îi așteaptă pe iubitorii de vinuri alese cu bogății irezistibile! Descoperă-le și primesti cadouri surpriza si oferte speciale la vin si preparatul care i se potriveste perfect. În plus, poți câștiga un weekend pentru doi la Pensiunea Rhein din Azuga. Afla mai multe: www.byzantium-wine.com
Restaurantele din București au devenit lăcașuri de cult pentru iubitorii de gusturi bogate și vinuri alese! Pornește în pelerinaj și descoperă bunătățile pregătite de maeștrii bucătari, perfect potrivite cu vinurile Byzantium. Fiecare restaurant participant te așteaptă cu câte o ofertă irezistibilă.

Comandă orice sticlă de vin Byzantium și primești 20% discount la vin și 10% discount pentru preparatul care i se potrivește perfect. În plus, sticla de vin Byzantium îți aduce un premiu surpriză și intri in tragerea la sorți pentru marele premiu!

Mai mult, dacă dai un check-in pe Facebook cu hashtag-ul #descoperabyzantium pe pagina restaurantului pe care l-ai ales, intri în tragerea la sorți pentru un weekend pentru doi la Pensiunea Rhein Azuga.

Descoperă restaurantele participante -www.byzantium-wine.com -
și vânează premiile!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply