|

CONTINENTELE GUSTULUI: Chile la …The Wine Bistro

Marti, 22 septembrie, 19.30, The Wine Bistro (Piata Victoriei/Calea Victoriei 155): Reluam incursiunile in lumea sofisticata a gastronomiei in parteneriat cu cea mai buna selectie de vinuri! Dupa cele 15 editii ale show-ului live Continentele Gustului, derulate in sezonul 2014-2015,Vinexpert si Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu va invita sa sarbatoriti Ziua Nationala a statului Chile – unul din “tigrii” vinurilor din Lumea Noua – in stil exuberant sud-american.
1.Intampinare cu Cocktail Borgona (vin cu fructe exotice lasate la macerat 24 ore)
2. Pastel de camarones y pollo (placinta cu creveti si pui).
Parteneriata cu Misiones de Rengo Sauvignon Blanc.
3. Pollo Arvejado (pui cu sos de vin alb, servit cu garnitura de boabe de porumb caramelizate la cuptor) impreuna cu Chardonnay Tarapaca Gran Reserva.
4. Parillada Chilena (mixed grill- vita, porc, carnati traditionali, carnati picanti, servit cu piper roz si o turtita de porumb)cu Misiones De Rengo Carmenere Cuvee.
5. Costillas de Chancho (costite de porc mediu-picante, cu cartofi dulci si cartofi andini la cuptor) si Altair Sideral.
6. Mousse de ciocolata Zamorano cu dulceata de chili
si Tara-Pakay.
Ca de obicei, in seara evenimentului, clientii Vinexpert beneficiaza de 20% reducere la vinurile degustate, paharele, carafele si decantoarele Riedel folosite, precum si la produsele de gastronomie din selectia Casei.
Pret: 150 lei/persoana.
Numarul de locuri este limitat.
Rezervari la 0744 481 307, 0740 100 397, sales@vinexpert.ro,victoriei@vinexpert.ro

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply