|

ADINA BARBU, ANDREEA TONCIU, ROXANA DRAGOMIR, ALINA COLTAN, DIANA GRIGORAS/ 24 NUDURI inedite de Cristiana Pantea

In februarie, Cristiana Pantea impresiona printr-un proiect iesit din comun derulat pe www.bucatarescu.ro: un maraton foto nud desfasurat pe durata a doua zile la hotel Nelisse …si un total de 12 modele fotografiate in spatiul dat! Rascolind prin arhiva artistei, am descoperit o suita impresionanta de nuduri inedite cu modele ca ADINA BARBU, ANDREEA TONCIU, ROXANA DRAGOMIR, ALINA COLTAN sau DIANA GRIGORAS (ultimele doua numarandu-se printre protagonistele de la Next Diva2).

Fotograful si modelul CRISTIANA LAURA PANTEA a revenit recent cu o serie de studii de nud. Cristiana a mai realizat serii similare de nuduri pentru Bucatarescu, dupa cum si-a expus autoportretele nud. Mai multe opere ale artistei:  http://www.facebook.com/pages/Cristiana-Pantea-Photography/157148551008374 , http://cristianapantea.weebly.com/index.html .

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

5 Responses for “ADINA BARBU, ANDREEA TONCIU, ROXANA DRAGOMIR, ALINA COLTAN, DIANA GRIGORAS/ 24 NUDURI inedite de Cristiana Pantea”

  1. Vali says:

    Un slaide show pentru poze se poate implementa? E foarte greu sa vizualizezi pozele pe site…

  2. ANONIM says:

    va rog din suflet ajutati-ma.am nevoie de un fotoliu rulant .pentru asta am nevoie de 5000 euro.daca vreti sa ma ajutati. cont RO42RNCB5080870002344599!!!!!

  3. [...] FOTO / Stelista Adina Barbu a pozat din nou NUD! Stelista Adina Barbu a pozat din nou incendiar pentru http://www.bucatarescu.ro! Vezi aici mai multe foto! [...]

  4. Dana S. says:

    Interesante fotografii, cred ca unele chiar merita vazute insa altele … nu au ce cauta.

Leave a Reply