|

RALUCA DUMITRU, provocatoare la Gang Lads/ 10 FOTO incitante de Ovidiu Sebezan

Raluca Dumitru, superbul model si fost Iepuras Playboy, revine la Bucatarescu. Dupa ce, in toamna trecuta, realiza un incintant pictorial impreuna cu ex-campioana de scrima Georgiana Matei (by Adi Stoicoviciu), de aceasta data una dintre cele mai apetisante brunete din showbiz a pozat singura in Pub Gang Lads din Centrul Vechi al Bucurestiului, intr-un material hot-hot-hot al fotografului Ovidiu Sebezan, cel care a reusit o serie impresionanta de pictoriale cu Alexandra Badescu, Rosse Marie Florescu, Iulia Rosca si Andreea Tivadar. (Dovada sta si blogul sau incitant: ovidiusebezan.blogspot.com.) Pentru acest pictorial, machiajul profesional a fost asigurat de Sorin Papa, coafura de Salon Iza, iar lenjeria a fost oferita de Reflection.

(c)Bucatarescu 2011-2016. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, functionala si explicita a link-ului www.bucatarescu.ro.

Celor carora le era dor de pozele cu Raluca Dumitru si Georgiana Matei …jucandu-se singure intr-o camera de hotel, le oferim un scurt remember aici (Foto: Adrian Stoicoviciu; Machiaj: Alexandra Nita; Coafura: Cleopatra Ama Micu; Stil: Monica Georgescu; Producator: Alin Barbulescu):

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

3 Responses for “RALUCA DUMITRU, provocatoare la Gang Lads/ 10 FOTO incitante de Ovidiu Sebezan”

  1. [...] Raluca Dumitru, superbul model si fost Iepuras Playboy, revine la Bucatarescu. Dupa ce, in toamna trecuta, realiza un incintant pictorial impreuna cu ex-campioana de scrima Georgiana Matei (by Adi Stoicoviciu), de aceasta data una dintre cele mai apetisante brunete din showbiz a pozat singura in Pub Gang Lads din Centrul Vechi al Bucurestiului, intr-un material hot-hot-hot al fotografului Ovidiu Sebezan, cel care a reusit o serie impresionanta de pictoriale cu Alexandra Badescu, Rosse Marie Florescu, Iulia Rosca si Andreea Tivadar. (Dovada sta si blogul sau incitant: ovidiusebezan.blogspot.com.) Pentru acest pictorial, machiajul profesional a fost asigurat de Sorin Papa, coafura de Salon Iza, iar lenjeria a fost oferita de Reflection. Sursa: http://www.bucatarescu.ro [...]

  2. ionut says:

    prea frumoasa raluca dumitru mai vrem pictoriale cu ea nud:D

  3. [...] Mia Sursa foto: Bucatarescu Tag-uri: raluca dumitru, poze raluca dumitru, 5 [...]

Leave a Reply