|

CLARA BUCUR, in dulcele stil NUD oriental/ 18 FOTO

CLARA BUCUR revine din Dubai cu un nou pictorial realizat de CRISTI BUGA. Perioada petrecuta in Emirate au facut-o pe CLARA BUCUR sa se indragosteasca de obiceiurile si mancarea orientala. Acum, CLARA BUCUR este pasionata inclusiv de narghilea si si-a umplut casa cu perne si alte accesorii arabesti: “Cred ca, intr-o viata anterioara, am trait intr-un harem!”.

CLARA BUCUR, pe care v-am prezentat-o intr-un pictorial de debut incendiar,  nu este o fata obisnuita. Nascuta in 1986 la Suceava, ea s-a stabilit in Bucuresti dupa ce a absolvit Facultatea de Psihologie si a urmat un masterat de Management. Tanara de 1,60 metri si 50 kg, cu ochelari care doar aparent ascund ochii verzi, cu parul vopsit rosublond si cu sanii mici dar naturali si fermi este autoarea blogului Jurnalul unei nimfomane, care adapteaza pe plaiuri mioritice subiectul unui film celebru,  regizat in 2008 de Christian Molina si cu Belen Fabra in rolul principal.  Filmul,  la randul sau, este ecranizarea romanului autobiografic semnat de Valerie Tasso. Romanul si cartea au reusit, deopotriva, sa socheze placut si sa scandalizeze Europa.

(c) Cristi Buga si – pentru acest articol – Bucatarescu 2011-2016. Pot fi reproduse 2 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-urilor www.cristibuga.ro si www.bucatarescu.ro .

Alte lucrari ale artistului pot fi vazute aici: http://www.cristibuga.ro, http://blog.cristibuga.ro, http://www.facebook.com/cristi.buga.

…In dulcele stil NUD oriental, CLARA BUCUR!

Citeste si:

Tags: , , , ,

1 Response for “CLARA BUCUR, in dulcele stil NUD oriental/ 18 FOTO”

  1. [...] CLARA BUCUR revine cu un pictorial realizat de Miki Pereanu la Rin Grand Hotel intr-o zi frumoasa de toamna. CLARA BUCUR a ales sa publice acest pictorial chiar azi, de ziua ei, cand implineste 25 ani.  CLARA BUCUR a debutat pe http://www.bucatarescu.ro cu acest pictorial incitant, apoi a revenit in dulcele stil oriental, cu un alt pictorial tulburator. [...]

Leave a Reply