|

CHOW MEIN Story: Saptamana Asiatica la Lidl

Sunt fan al mancarii asiatice, ma innebunesc efectiv condimentele si sosurile lor, iar combinatiile, adesea imprevizibile, dintre ingrediente imi starnesc imaginatia. Asa ca nu puteam decat sa ma bucur ca LIDL a dedicat, din nou, o saptamana speciala mancarii asiatice si preparatelor chinezesti, japoneze, indiene sau thai.

Cu o sticluta de sake alaturi, m-am pus pe degustat produsele din gama Vitasia: noodles cu curry verde, paste de orez stropite cu sos dulce-acrisor, sushi in mai multe variante, pachetele de primavara, ceai adevarat, iaurt cu aroma de lamaie, alune cu crusta de wasabi si, spre bucuria fetitei mele, traditionalele “cookies” cu ravase.

Cateva preturi, extrem de accesibile: orez pentru sushi – 3,99 lei/500 gr, pachetele de primavara – 4,99 lei, sos chili dulce – 9,99 lei/700 ml, ceai japonez – 7,99 lei,fursecuri cu ravase – 6,99 lei, sake – 24,99 lei/500 ml, taitei thai cu sos – 5,99 lei, nuggets de pui in stil indian – 10,99 lei etc. Daca vrei sa te dai mare in fata prietenilor, iti iei si platouri speciale pentru sushi (19,99 – 24, 99 lei) si/sau set de ceai cu doua cesti (79,99 lei).

Pentru mai multe informații:
www.lidl.ro
Facebook Lidl Romania
Twitter Lidl Romania

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply