9 Responses for “VIDEO Cooking Show: Bucatarescu & Big Green Egg”

 1. Alice says:

  Ingenios, m-ai dat gata cu oul tau, Columb! Un filmulet demn de… Discovery Chanel. La cit mai multe!

 2. Bucatarescu says:

  Multumim, Alice! Suntem departe de Discovery, dar ne straduim si noi un pic… Vor urma si alte filmulete, te asteptam sa le comentezi!

 3. No country for stupid man says:

  Da, un film foarte “delicios”. Si lasati, ca si Discovery Channel a fost mic si daca a ‘mancat’ sanatos vedeti ce mare s-a facut.
  Urmaresc de ceva timp acest site, gratie recomandarii unui amic gurmand, si am vazut cum creste pe zi ce trece.
  Ce va intreb eu domnule Bucatarescu – Boerescu este: de ce site-ul revistei pe care o conduceti nu arata asa friendly ca site-ul Bucatarescu? Sau acest site nu are nici o legatura cu revista pe care o conduceti?

 4. Bucatarescu says:

  Adevarul este ca Boerescu este tot mai mult Bucatarescu si a inceput despartirea de Playboy, reorientandu-se din mers spre online, continuand cu carti (Ed. Lifestyle) si reincepand cu televiziunea. Revin cu detalii incitante in cateva zile!

 5. No country for stupid man says:

  Despartirea de Playboy? E o gluma? Pai cand spui Playboy te duci cu gandul la Dan Silviu Boerescu. Eu citesc aproape de la aparitie revista si cand ma gandesc la Playboy imi vine in minte Boerescu.
  Urmaream intr-o seara o emisiune de-a dumneavoastra (ceva cu bauturi parca…) si, placut impresionat de emisiune, discutam a doua zi cu un prieten despre subiect si m-a intrebat: – Cine era moderatorul?
  Si ii spun: – Unul Boerescu.
  Stiti ce mi-a raspuns?
  - Cine ma? Boerescu Playboy?
  Nu cred ca te poti desparti de o mare dragoste asa pur si simplu. Doar daca apar certuri si infidelitati in “casa”. Se vinde revista? A intrat in faliment? Sau e o gluma si ne pregatiti vreo surpriza placuta? Poate, Bucatarescu o extensie a Playboyului?

 6. Bucatarescu says:

  Nu, chiar este o despartire reala. O perioada, voi mai gira anumite sectiuni ale revistei. A sosit, insa, vremea ca revista si cu mine sa ne vedem de propriile proiecte, care nu intotdeauna sunt convergente. …Dar nu e vreme de tristete, surprize placute vor aparea intr-adevar!!! Va multumesc pentru comentariu, dar nu as vrea sa mai insistam pe aceasta tema. Sa ne concentram pe viitor si pe ce ne va aduce el!

 7. Adriana Parissi says:

  “Que sera sera whatever will be will be”
  http://www.youtube.com/watch?v=xxsu9060VEg&feature=related
  I known you long before Playboy… I’, sure I;ll know you long after :)

 8. Bucatarescu says:

  History…

 9. [...] show la targul GoodWine desfasurat la hotel Pullman. Folosind cuptorul american cu afumatoare Big Green Egg de la CampingGrill.ro, el a pregatit somon glazurat pe placa de cedru. Somonul a fost tinut o [...]

Leave a Reply