|

Un nou COS cu produse ORIGINI de la Plaiul Talii! Bonus: SLANINUTA AFUMATA!

Fiindca familiei mele ii place atat de mult, ne reintoarcem la COSUL nostru saptamanal cu produse livrate direct din ferma. Sa ne reamintim ritualul pregatitor: in fiecare luni dimineata, primesc si eu lista de produse naturale de la Origini (https://www.facebook.com/originiprodusenaturale/?fref=ts ). In aceasta prima zi a săptămânii, ei au grija sa-mi trimita lista cu produse pe care le pot pregăti pentru săptămâna respectiva şi livra de la fermele lor din judeţul Prahova. Miercurea, dupa-amiaza, inainte de 16.00, imi plasez cu constiinciozitate comanda, astfel incat vinerea dimineata, cu regularitate de metronom, primesc acasă, direct din fermă, o alta serie de produse.
Si acum am comandat pentru fetita mea doua sticle LAPTE PROASPĂT de la vaci hrănite, la Ferma lui Tane de la Plaiul Talii, langa Breaza, numai cu furaje naturale, fân cosit de pe păşunile proprii şi lucernă. V-am mai spus si nu obosesc sa repet, e vorba de acel lapte minunat, nedegresat, care face un caimac spectaculos, pe care fetita adora sa-l “culeaga” in fiecare dimineata.
Pentru obisnuitele dimineti de weekend, am ales BRANZETURILE favorite: urda in trei variante – de vaca (…cu marar!), de oaie (o nebunie!) si de capra (revelatia sezonului!), o telemea maturata de vaca, cascavalul de vaca proaspat si maturat. Se adauga senzationala branza de burduf (de aceasta data, prezentata in coaja de brad) si incredibilul cascaval de Talea, dar si minunatiile din gama de PRODUSE CRUD USCATE - tinute în mix propriu de mirodenii naturale şi conservate cu fum rece şi sare de mare, precum si PRODUSE COAPTE ŞI AFUMATE, din carne de porc, ţinute în baiţ de mirodenii naturale şi conservate cu fum cald de lemne şi sare de mare,. Din aceste doua categorii, am ales , sunca Plaiul Talii, muschiul de porc si feliutele de ceafa de porc, pe care nu mi le pot imagina decat topindu-se instantaneu in gura. Stiu, ma repet, dar nu ma pot dezobisnui de aceste obiceiuri culinare!!!
Special pentru ceaunul cu cartofi noi pe care-l vom pregati sambata la pranz, am luat si o bucata apetisanta de slaninuta adumata

de la Plaiul Talii, avand si o dunga incitanta de carne la mijloc.
Fiindca am inregistrat si de data asta o comanda mai mare de 70 de lei (respectiv 149 lei), nu am platit nici acum transportul cosului cu produse acasa. (Aveam, insa, si optiunea de a merge la magazinul ORIGINI din Piaţa Rosetti.)

O parte dintre produse au fost imortalizate, cu telefonul mobil, ca intotdeauna, de fetita mea. V-am facut pofta? Puteti să comandaţi şi voi dacă vă lăsaţi adresa de e-mail comenzi@origini.com.ro sau la telefon 0728.881.745. Atentie, luni apare lista actualizata de produse, corespunzatoare livrarilor de vinerea viitoare!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply