|

ADINA BARBU: 11 poze NUD inedite …pentru STEAUA!

ADINA BARBU a realizat un nou pictorial pntru www.bucatarescu.ro, avand de aceasta data ca locatie Euro Garden si ca fotograf pe Brindusa Iacob.  Numai ca nu toate fotografiile au fost publicate atunci! Iata, noi imagini si variante prelucrate exclusiv pentru Bucatarescu!  Cele 11 imagini sunt dedicate de Adina echipei Steaua, al carei suporter este si pe care spera sa o vada castigatoare in seara aceasta, in meciul cu Manchester City!

(c)Bucatarescu 2011-2016. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Foto: Brandusa Iacob, www.brindusaiacob.ro , http://www.facebook.com/pages/Bucuresti-Romania/Brindusa-Iacob-Photography/188162617889523  . Comenzi sedinte foto, book-uri profesionale, evenimente: 0729.497.004, contact@brindusaiacob.ro.

Make up: Roxana  Marinescu, 0760.323.346,rmarinescu93@tahoo.com; machiaj realizat  cu MINERAL  PURE COLORS PRODUCTS-USA, importator unic  AXELLE CO.

Locatie: Euro Garden Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, vis-a-vis de noua cladire a Ambasadei SUA. Euro Garden este locul de unde si Bucatarescu isi ia uneltele de gradinarit, pomi fructiferi, arbustii si florile pentru gradina de la Ileana.

…In exclusivitate pentru Bucatarescu, serie foto inedita cu ADINA BARBU!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

1 Response for “ADINA BARBU: 11 poze NUD inedite …pentru STEAUA!”

Leave a Reply