|

ORIGINI: Un nou cos cu produse naturale, direct din ferma!

Si lunea aceasta, cu patru zile in urma, am primit si eu din nou lista de produse naturale de la Origini (https://www.facebook.com/originiprodusenaturale/?fref=ts ). In fiecare prima zi a săptămânii ei, trimit lista cu produse pe care le pot pregăti pentru săptămâna respectiva şi livra de la fermele lor din judeţul Prahova. Miercuri, idupa-amiaza, pe la 15.00-16.00, mi-am plasat comanda, astfel incat azi, vineri dimineata, am primit acasă, direct din fermă, o alta serie de produse naturale, produse artizanal, precum:
LAPTE PROASPĂT - din lapte de la vaci hrănite, la Ferma lui Tane, cu furaje naturale, fân cosit de pe păşunile proprii şi lucernă – am luat doua sticle de 1 litru, ca sa-mi ajunga pentru fiecare dimineata, fiindca fetita mea e innebunita dupa acest lapte minunat, nedegresat, care face un caimac spectaculos
LACTATE – iaurt de vaca, sana, lapte bătut, chefir de vaca, iaurt de băut, toate realizate artizanal din lapte de vacă sau capră … dar nu am uitat sa cer si un borcanel cu smantana fermentata, savuroasa
BRÂNZETURI ŞI UNT– caşcaval de vacă, in trei variante de aceasta data – proaspat, maturat si afumat, urdă din lapte integral, nepasteurizat, cheag natural şi sare de mare, plus branza de burduf si o specialitate delicioasa – “cascavea de Talea”
PRODUSE CRUD USCATE - din carne de vită si porc, tinute în mix propriu de mirodenii naturale şi conservate cu fum rece şi sare de mare, nelipsind carnea uscata de porc si carnaciorii uscati de vita
PRODUSE COAPTE ŞI AFUMATE – din carne de porc ţinute în baiţ de mirodenii naturale şi conservate cu fum cald de lemne şi sare de mare; produsul meu preferat ramane, si saptamana asta, pieptul copt de porc.

Fiindca am inregistrat o comanda mai mare de 70 de lei (respectiv 148 lei), nici de data asta nu am platit transportul. (Aveam, insa, si optiunea de a merge la magazinul ORIGINI din Piaţa Rosetti.)
O parte dintre produse au fost imortalizate, cu tableta, de fetita mea. V-am facut pofta? Puteti să comandaţi şi voi dacă vă lăsaţi adresa de e-mail comenzi@origini.com.ro sau la telefon 0728.881.745. Atentie, luni apare lista actualizata de produse, corespunzatoare livrarilor de vinerea viitoare!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply