|

TIRIAC stie de ce: LAURETTE topless la Hotel Rembrandt / 12 FOTO de colectie si povestea cu… 100 de euro!

LAURETTE revine cu un nou pictorial pentru Bucatarescu realizat din nou de fotograful Cristi Buga , www.facebook.com/cristi.buga.  Superba mulatra, care si-a upgradat bustul,  a ales o atitudine si mai provocatoare de aceasta data, pozand topless si promitand, de asemenea, noi surprize… Conform revista Kamikaze, TIRIAC ar fi agatat-o cu 100 de euro: dar nu i-a dat, ci i-a cerut imprumut!!!

(c) Bucatarescu & Cristi Buga 2011-2016. Pot fi preluate 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-urilor www.bucatarescu.ro si www.cristibuga.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

13 Responses for “TIRIAC stie de ce: LAURETTE topless la Hotel Rembrandt / 12 FOTO de colectie si povestea cu… 100 de euro!”

 1. [...] Vezi mai multe poze cu superba “felină” pe bucatarescu.ro. [...]

 2. [...] with her new silicone breast implants. She posed topless in a recent hot photo-shooting for bucatarescu.ro at Rembrandt hotel. The sexy mulatto opted for very provocative photographs and announced some [...]

 3. RC says:

  poze superbe si facute intr-un mod profesionist de Mr. Buga. iar laurette cred ca o sa iasa si mai mult in evidenta cu noul “outlook”

 4. [...] Superba mulatră, care, recent, şi-a “tunnat” bustul, a ales o atitudine şi mai provocatoare în acest ultim pictorial şi a acceptat să se lase pozată topless, cu promisiunea de a oferi şi alte surprize într-un viitor apropiat, posibil tot pe bucatarescu.ro. [...]

 5. Cristiana Pantea says:

  foarte bun !

 6. [...] : bucatarescu.ro [...]

 7. JOCURI says:

  Intr-adevar, arata mai bine acum!

 8. Alex says:

  Superba! mai vrem o vedeta :X

 9. Dante says:

  Un mare merit il are artistul fotograf ii pune in valoare foarte bine corpul.

 10. Tu esti fameia, visurilor mele!
  Pai cand sunt cu tine, parca prind putere!

 11. [...] bucatarescu.ro, vedeta cu bust ajustat a pozat topless într-un hotel aflat pe Strada Smârdan din [...]

 12. Bucatarescu says:

  La multi ani, Cristi Buga!

Leave a Reply