|

TOAMNA minunata la ORIGINI/ Noul cos cu produse livrate direct din ferma

TOAMNA se anunta minunata la ORIGINI, partenerul meu in materie de mancare sanatoasa, naturala, livrata direct din ferma – Ferma lui Tane, de la Plaiul Talii, in Prahova, langa Breaza.

O parte din belsugul de la ORIGINI s-a mutat si in camara mea in aceasta dimineata, cand mi-a sosit la usa noul cos cu produse naturale pe care le prefera familia mea. Am ales si am primit de toate, din nou: doua sticle cu LAPTE DE VACA (favoritul fetitei mele in fiecare dimineata…pentru senzationalul caimac pe care-l face!), IAURT de vaca, IAURT DE BAUT (acum, am luat degresat, pentru ca-mi pasa si de silueta mea!), URDA de vaca cu marar (doua bucati=doua mic-dejunuri de weekend), CASCAVAL proaspat de vaca si CASCAVEA de Talea savuroase, faimoasa BRANZA DE BURDUF in coaja de brad, CARNATI de porc cu vita si de porc cu capra, SUNCA TALEA feliata la pachet vidat (foarte usor de folosit pentru pachetelul cu sandvisuri), PIEPT DE PORC copt si MUSCHI FILE de porc (pe care, pur si simplu, nu mi-l pot refuza!) si, deloc in ultimul rand, o caserola cu OUA DE PREPELITA (la incredibilul pret de 5 lei/12 oua!).

…Pentru a putea obtine si voi atatea delicii, trebuie sa apelati, ca si mine, la un mecanism saptamanal de comanda foarte simplu. Vi-l detaliez: lunea aceasta, cu patru zile in urma, am primit din nou lista de produse naturale de la Origini (https://www.facebook.com/originiprodusenaturale/?fref=ts ). In fiecare prima zi a săptămânii ei, trimit lista cu produse pe care le pot pregăti pentru săptămâna respectiva şi livra de la fermele lor din judeţul Prahova. Miercuri, dupa-amiaza, pe la 15.00-16.00, mi-am plasat comanda, astfel incat azi, vineri dimineata, am primit acasă, direct din fermă, o alta serie de produse naturale, produse artizanal.
Fiindca am inregistrat o comanda mai mare de 70 de lei (respectiv 149 lei), nici de data asta nu am platit transportul. (Aveam, insa, si optiunea de a merge la magazinul ORIGINI din Piaţa Rosetti.)

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply