|

GEORGIANA, calareata senzuala NUD / 17 FOTO

GEORGIANA POPESCU revine dupa ce a debutat cu un pictorial incitant in Gradina Deliciilor. De aceasta data, GEORGIANA a apelat la fotografii  Maria Musat si Bogdan Costea., alegand ca tema una din pasiunile ei sportive, echitatia: “Sunt indragostita de cai, mi se par cele mai inteligente animale. Sa faci calarie e mai mult decat un hobby, e mai mult si decat un sport. Reprezinta un mod de viata, un mod de a vedea altfel lumea, in armonie cu natura”.

GEORGIANA POPESCU  este nascuta pe 26 iulie 1979, in Bucuresti. GEORGIANA POPESCU a fost pasionata de balet in copilarie si adolescenta. Absolventa de Psihologie, GEORGIANA POPESCU a lucrat in acest domeniu in calitate de consilier, dar s-a specializat si pe marketing si publicitate. De asemenea, a urmat in Italia Scoala de Televiziune. Tot in Italia, unde a reusit sa ia mai multe castinguri la Milano, fosta balerina a reusit performanta de a obtine titlul Miss Italia Sport in urma cu cativa ani. GEORGIANA POPESCU are 1,72 metri inaltime, 58 kg si sanii naturali. Modelele ei ca balerina sunt Anna Pavlova si, de la noi, Aglaie Gheorghe. Rolurile ei favorite erau cele din “Lacul lebedelor” si “Spargatorul de nuci”. A abordat, insa, si alte genuri, o vreme fiind solista la Rapsodia Romana. A renuntat la balet din cauza unei fracturi la mana.

GEORGIANA POPESCU  i-a fost recomandata lui Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu de catre ROXANA MARINESCU.

Foto: Maria Musat si Bogdan Costea.  Make -up: Magdalena Grigore, 0723 423 552  . Hair style: Mary Dobrin, Salon “Abbate”  .

(c) Bucatarescu & Maria Musat,2011-2016. Pot fi reproduse 3 imagini numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

….O calareata senzuala nud: GEORGIANA!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply