|

Am schimbat arsenalul din bucătărie! Acum, sunt pe modul TEFAL: Resource + DeliBake

Nu-i ziua mea, nici nu cred să fi fost cuminte în ultima vreme, nu mi-e deloc clar ce merite am… în afară de faptul că îmi place să gătesc și că „trăiesc ca să mănânc” (nu invers!). Cert este că Moș Crăciun (sau Moș Nicolae?) a(u) venit ceva mai repede, chiar în prag de Lăsatul Secului pentru ultimul mare Post de peste an! De fapt, nici nu cred să se fi gândit vreun Moș la mine, ci mai degrabă niște Zâne Bune (una mai gourmet decât alta) de la Tefal (și Pure Media)!
Și uite-așa m-am făcut cu două game de produse Tefal practice, elegante și ingenioase:
-Tefal Resource este realizată în Franța, din aluminiu 100% reciclat, tigăile și cratițele acestea neconținând compuși toxici PFOA. Tigăile Tefal Resource garantează aceleași rezultate precum cele confecționate din aluminiu clasic. Mai mult, sunt compatibile cu orice sursă de căldură: flacără, cuptor și plită pe inducție. Thermo-Spot este un element important de menționat: o dată ajuns la roșu intens, el indică momentul în care pot să încep să gătesc. Eu sunt ispitit să fac asta cu două tigăi (de 24 și, respectiv, 28 cm), plus o tigaie specială pentru clătite, un wok, o cratiță mare cu două mânere și altă cratiță cu un mâner. În curând, veți vedea ce pot să fac eu cu aceste „utilaje” gastronomice!
-DeliBake cuprinde mai multe forme de copt din oțel carbon de înaltă calitate, dotate cu înveliș antiaderent ce asigură o desprindere ușoară a preparatului, astfel fiind și ușor de curățat. Acum, beneficiez și eu de cinci forme de copt, patru din ele cu baza detașabilă – dreptunghiulară, de cozonac, rotundă combi, rotundă simplă și ultima, care nu are baza detașabilă, de cozonac „italienesc”. Promit să mă joc cu toate acestea – mai ales că se apropie Sărbătorile! – și să vă arăt tot felul de rețete – nu neapărat convenționale! – pe care le voi pregăti în ele!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply