|

DIETA pofticioasei SORE dupa naștere: cum a slăbit 20 KG!

Sore a avut un Crăciun extrem de bogat în calorii, întrucât artista are o slăbiciune pentru sarmale și salată boeuf, explică Libertatea. Cu toate că vedeta a avut probleme cu kilogramele în plus după naștere, de Sărbători ea uită întotdeauna de cântar. Totuși, secretul ei este squash-ul, sportul care o ajută să se mențină în formă.
După ce a adus o fetiță pe lume în urmă cu trei ani, Sore a început să aibă probleme cu kilogramele în plus, de care nu reușea să scape. Totuși, cu atenție sporită la alimentație, vedeta a ajuns să arate chiar mai zveltă acum decât înainte de a deveni mamă. Totuși, în perioada Sărbătorilor, lucrurile par să o ia razna! Sore a mărturisit că are ca slăbiciuni culinare două bombe calorice, la care se adaugă sedentarismul impus de o altă slăbiciune a sa, Netflix. „De Sărbatori nu mănânc mai mult decât de obicei, de regulă preferatele mele sunt salata boeuf și sarmalele dar, în schimb, combinația de Netflix și canapea din toată perioada Sărbătorilor mă face să recuperez la squash la început de ianuarie, că simt că mi se atrofiază’ mușchii”, a declarat pentru VIVA! Sore, care a mai dezvăluit că de Craciun va sta acasa cu familia, iar Revelionul o va prinde pe scenă.
În urmă cu trei ani, Sore a adus pe lume o fetiță, iar imediat după a început lupta cu kilogramele în plus. „Doi ani au trecut până când am ajuns cu corpul la nivelul dorit de tonifiere. Am fost la un nutriționist care îmi dăduse pe gramaj 4-5 mese pe zi, iar timp de o lună nu am slăbit nici 500g. Atunci m-am supărat foarte tare, pentru că pe parcursul sarcinii mi-am auzit foarte multe vorbe demoralizante, de tipul ‘vai, dacă nu o să îți revii repede la silueta inițială o să fie foarte rău pentru cariera ta’ sau ‘vai, dar și ieri ai mâncat la prânz burger’.
DETALII AICI: Sore a dezvăluit cum reușește să slăbească după sărbători – „Recuperez la început de ianuarie”

Vă pot ajuta și rețetele din aceste cărți:
Alfabetul mâncării sănătoase

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Retete la gratar „altfel”

Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply