|

DIETA SHAKIRA – intre 6 si 8 mese pe zi! Galerie 33 FOTO fit

Shakira are un regim alcătuit din multe gustări – între 6 şi 8 mese pe zi, însă constituite din porţii mici pentru a-şi menţine silueta. Acest lucru o ajută să aibă un metabolism alert.
Shakira arată perfect la 42 de ani şi a revenit la o siluetă impecabilă după ce l-a născut pe Milan, fiul ei şi al fotbalistului Gerard Pique. Vedeta mărturiseşte că a avut un program intens de antrenament în timpul sarcinii, dar şi imediat după ce a născut.
Alfabetul mâncării sănătoase
Retete vegetariene cu „gust” de carne
„M-am antrenat zilnic, fie că am optat pentru alergat, fitness sau dans. Am renunţat la ulei şi am consumat carne roşie doar o dată pe săptămână. În schimb am preferat să consum peşte la abur şi multe legume”, declară vedeta despre dieta sa de după naştere.
Printre opţiunile care s-au regăsit în meniul său se numără quinoa, carnea de pui, salatele de crudităţi, shake-urile proteice, migdalele, untul de migdale şi fructele proaspete.
Micul dejun
Fresh de grapefruit sau portocale
O felie de pepene sau de ananas
O felie de pâine integrală cu brânză degresată
Cafea decofeinizată sau ceai cu putin lapte degresat
Gustare
Un fruct (1 măr, 2 kiwi sau 1 piersică)
Un iaurt degresat
Prânz
Salată de roşii cu spanac fiert
Carne de vită la grătar cu piure de dovleac sau spaghete cu legume
1 ceaşcă cu salată de fructe
Gustare
Iaurt degresat, suc de roşii sau o felie de pâine integrală cu brânză degresată
Cină
Supă de legume
Salată de linte cu roşii şi broccoli
Un fruct (piersică, măr)
Alimente interzise
alcool
băuturile cu cofeină
alimentele de tip fast-food
dulciurile
fumatul.
De asemenea, Shakira nu pierde nopţile şi obişnuieşte să se culce devreme.
Anna Kaiser, antrenoarea personală a celebrei cântărețe columbiene a dezvăluit, pentru E!News, care este regimul alimentar al artistei și ce anume face aceasta pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. „Consumă cât mai puțin zahăr sau aproape deloc. Fără lactate, dar preparate cu multe legume și pește. La fiecare trei ore există mici gustări pentru că ea muncește foarte mult și are nevoie să se alimenteze bine”, a explicat Anna Kaiser.
„De obicei este un meniu rece la prânz și unul cald la cină. La micul dejun poate mânca ouă sau avocado cu ulei de măsline, roșii, sare de mare, apoi un smoothie cu fructe de pădure, proteine din plante, câteodată alimente verzi (castraveți, spanac, etc.) sau pudră verde.
La prânz mâncăm pește și legume proaspete sau o salată foarte colorată. După amiaza ei este foarte încărcată, dar încercăm să mâncăm și o supă.
La cină mănâncă tot pește și legume. De obicei este un meniu rece la prânz și unul cald la cină. Sau mănâncă ceva ce iubește.
Cotletul de porc, spre exemplu. Eu îl urăsc, dar ei îi place. Uneori mănâncă și ciocolată neagră, una pură, cu extrem de puțin zahăr”, spune, mai detaliat, Anna, pentru E! News.
Puteți comandaCĂRȚI cu aceeași tematică AICI: www.eintegral.ro
OFERTĂ SPECIALĂ!
Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase


Pachet cărți Bucătărescu II numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply