|

ADINA BARBU, show burlesc NUD / 15 FOTO de Marius Baragan cu ADINA BARBU

ADINA BARBU revine cu un nou pictorial. De aceasta data, ADINA BARBU “joaca” NUD intr-un show burlesc extravagant realizat de fotograful Marius Baragan, ajutat de o echipa formata din: Alexandru Abagiu (make up), Alina Miclos (hair style) si Manuela Punganu (stil).

“Am vrut sa arat ca pot realiza si altfel de imagini decat simple nuduri si ca o doza de mister nu strica niciodata! Sper ca toti cei care au apreciat pictorialele mele anterioare sa fie multumiti si de noul set de imagini realizat impreuna cu fotograful Marius Baragan! Mi-as fi dorit sa fi trait in perioada interbelica, iar “Burlesque”, “Moulin Rouge” sau “Chicago” se numara printre filmele mele favorite. Ma bucur ca Bucatarescu a preluat, ca intotdeauna, si aceasta noua versiune a mea, urmand ca pe viitor sa va pregatim noi surprize!” – a declarat ADINA BARBU.

Intrebata cui ii dedica acest nou pictorial, ADINA a dat un raspuns asteptat de milioane de stelisti: “Evident, lui Raul Rusescu si echipei Steaua! Meciurile cu Ajax si Chelsea m-au facut fericita, nu credeam sa mai apuc asemenea victorii in 2013!”.

(c) Bucatarescu & Adina Barbu, 2011-2020 / Photo by Marius Baragan. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro

Citeste si:

Tags: , , , , ,

2 Responses for “ADINA BARBU, show burlesc NUD / 15 FOTO de Marius Baragan cu ADINA BARBU”

  1. Bucatarescu says:

    In curand, poze noi cu ADINA BARBU!

  2. [...] outfits were inspired by some of Barbu’s favorite films, like Chicago and Moulin Rouge and the hit TV show Mad [...]

Leave a Reply