|

GEORGIANA, in Gradina Deliciilor / 21 FOTO noi de ALEXANDRA PASCA

Vasilica Tastaman. Femeia fatală a României

Femeile frumoase care au marcat destinul dinastiei române

Femei frumoase din popor care i-au înnebunit pe voievozii români

Primele Miss România. Povești (ne)romanțate

Doamnele fascinante de alte nații din istoria sentimentală a principilor români
Femeile frumoase care au marcat destinul dinastiei române

Femei frumoase din popor care i-au înnebunit pe voievozii români

Primele Miss România. Povești (ne)romanțate

Doamnele fascinante de alte nații din istoria sentimentală a principilor români

Arhiva 2011: GEORGIANA POPESCU revine cu un nou pictorial realizat de fotograful Alexandra Pasca la Euro Garden, locul favorit al lui Bucatarescu pentru pictorialele sale. Nascuta pe 26 iulie 1979, in Bucuresti, GEORGIANA POPESCU a fost pasionata de balet in copilarie si adolescenta. Absolventa de Psihologie, GEORGIANA POPESCU a lucrat in acest domeniu in calitate de consilier, dar s-a specializat si pe marketing si publicitate. De asemenea, a urmat in Italia Scoala de Televiziune. Tot in Italia, unde a reusit sa ia mai multe castinguri la Milano, fosta balerina a reusit performanta de a obtine titlul Miss Italia Sport in urma cu cativa ani. GEORGIANA POPESCU are 1,72 metri inaltime, 58 kg si sanii naturali. Modelele ei ca balerina sunt Anna Pavlova si, de la noi, Aglaie Gheorghe. Rolurile ei favorite erau cele din “Lacul lebedelor” si “Spargatorul de nuci”. A abordat, insa, si alte genuri, o vreme fiind solista la Rapsodia Romana. A renuntat la balet din cauza unei fracturi la mana. …Desi a fost, o vreme, prietena internationalului Dacian Varga, elevul favorit al lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar, sportul ei favorit nu e fotbalul, ci tenisul. De altfel, ea nu-si mai doreste vreodata un prieten fotbalist! “Consider ca se fac multe confuzii atunci cand spui ca esti iubita unui jucator de fotbal. Lumea te priveste cu alti ochi, indiferent de tipul relatiei tale sau de calitatea umana a partenerului tau! Pentru multi, aceasta stampila – <<iubita de fotbalist>> – are o conotatie negativa. Nimeni nu sta sa te judece pentru ceea ce esti tu, ci pentru calitatile si, mai ales, defectele iubitului tau, care, din intamplare, e fotbalist. Or, eu vreau sa am viata mea, cariera mea, sa nu depind de nimeni si nici de imaginea altcuiva!”, a declarat GEORGIANA POPESCU.

GEORGIANA POPESCU, acum reporter de televiziune, i-a fost recomandata lui Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu de catre colega ei de la Zeus TV ROXANA MARINESCU, care a realizat si machiajul artistic pentru acest pictorial. ROXANA MARINESCU prezinta zilnic vremea in cotidianul Libertatea. ROXANA MARINESCU , una dintre marile descoperiri ale lui Bucatarescu din ultima vreme, este un personaj complex. Totodata make up artist si model neconventional, fosta campioana de tenis va lansa in curand un site dedicat machiajului profesional. Dar, dupa ce a propus si realizat proiectul Power Flower,  cu siguranta, ne pregateste si alte surprize! Inclusiv un alt pictorial, de ce nu?

(c) Bucatarescu & Alexandra Pasca 2011-2021. Pot fi reproduse 3 imagini numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Make up: Roxana  Marinescu, 0760.323.346,rmarinescu93@yahoo.com; machiaj realizat  cu MINERAL  PURE COLORS PRODUCTS-USA, importator unic  AXELLE CO.

ALEXANDRA PASCA este un  tanar fotograf remarcat de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu la unul dintre concursurile foto Playboy, cand i-a acordat un premiu.  Din 2001 pana azi, ALEXANDRA PASCA a lucrat ca director de imagine, graphic designer si, mai ales, fotograf pentru mai multe agentii de publicitate si trusturi de presa, semnand pictoriale in reviste ca GQ,The One, Unica, Casa si Gradina, Mami, Beau Monde etc. Nascuta in 1982 la Baia Mare, ALEXANDRA PASCA este absolventa a Universitatii Nationale de Arte si membru titular al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania si al Uniunii Artistilor Plastici. A avut mai multe expozitii personale, intre care “My Hat Story”. A participat la o tabara internationala de creatie la Bekes, in Ungaria. Artist polivalent, ALEXANDRA PASCA abordeaza mai multe genuri fotografice, de la fashion la nud artistic.

Locatie: Euro Garden Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, vis-a-vis de noua cladire a Ambasadei SUA. Euro Garden este locul de unde si Bucatarescu isi ia uneltele de gradinarit, pomi fructiferi, arbustii si florile pentru gradina de la Ileana. Special Guest Star: catelul Fluffy.

Datele ei de contact: tel: 0745297833, email: contact@alexandrapasca.ro, website: www.alexandrapasca.ro/blog

…Un nume pe care pariem in continuare: GEORGIANA POPESCU!

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “GEORGIANA, in Gradina Deliciilor / 21 FOTO noi de ALEXANDRA PASCA”

Leave a Reply