|

ROXANA MARINESCU joaca in “KILL BILL”! / 12 FOTO de Radu C. Munteanu …cu ROXANA MARINESCU

 ROXANA MARINESCU , una dintre marile descoperiri ale lui Bucatarescu, este un personaj complex. Totodata make up artist si model neconventional, fosta campioana de tenis din generatia Ralucai Sandu si a lui Augustin Viziru,  ROXY se intoarce cu un nou pictorial  in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro la restaurantul Bucurestiul Insular, locul  unde Bucatarescu organiza concerte, degustari si happeninguri culinare si marile pictoriale. Materialul este realizat de inventivul  fotograf Radu C. Munteanu.

Pentru acest pictorial, ROXANA MARINESCU a folosit ca principal accesoriu o katana, celebra sabie japoneza, atat de precisa si de ascutita incat poate despica si un …fulg! “M-am simtit ca Uma Thurman in filmul Kill Bill, desi eu nu am nici o polita de platit …cel mult as vrea sa-i sperii un pic pe cei care ma hartuiesc si ma ameninta cu telefoane si mesaje obscene!”.

Articolele de lenjerie intima au fost oferite de www.dinashop.ro. Machiaj realizat  cu MINERAL  PURE COLORS PRODUCTS-USA, importator unic  AXELLE CO.

Locatie:  restaurantul Bucurestiul Insular, unde Bucatarescu va face mai multe propuneri de degustare din meniul a la carte propus de chef Tatian Aldea si Mircea Poenaru, proprietarul frumoasei cladiri monument istoric din spatele Halei Traian (str. Prof. Mihail Georgescu, nr.  24) – “gusturi rafinate din vremuri apuse”.

(c) Bucatarescu & Radu C. Munteanu, 2011-2020. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “ROXANA MARINESCU joaca in “KILL BILL”! / 12 FOTO de Radu C. Munteanu …cu ROXANA MARINESCU”

Leave a Reply