|

Dieta primei BOND Girl – URSULA ANDRESS / Galerie 40 FOTO de actiune

Cea mai senzuală şi apreciată apariţie a actriței elevețiene Ursula Andress a fost în rolul „fetei Bond” Honey Rider din filmul „Dr. No”, unde a jucat alături de Sean Connery, primul Agent 007. Ipostaza sa în costum de baie a înnebunit fanii. De altfel, pentru rolul din pelicula realizată în anul 1962, actriţa a câştigat un Glob de Aur.
Ursula Andress s-a iubit cu bărbaţi celebri. În anul 1955, ea a avut o scurtă relaţie amoroasă cu actorul James Dean. În anul 1957, vedeta s-a căsătorit cu John Derek, de care a divorţat în anul 1966. A urmat apoi o iubire ca în poveşti cu actorul francez Jean-Paul Belmondo. În anul 1980, Ursula Andress și actorul Harry Hamlin au devenit părinții lui Dimitri, singurul copil al actriței.
Alfabetul mâncării sănătoase
Retete vegetariene cu „gust” de carne
Dar cum și-a menținut Ursula corpul perfect, care îi permite inclusiv azi, la 83 de ani, să apară strălucitoare la evenimentele mondene?
În primul rând, ea a povestit că toată viața a băut multă apă, cam 3-4 litri pe zi. Își începea ziua cu un pahar mare de apă minerală cu Ph neutru și și-o încheia întotdeauna la fel.
Când trebuia să scadă în greutate pentru interpretarea unui rol, mânca pește, carne de vită și legume, dar în porții mici, sub controlul unui dietetician. Nu s-a înfometat niciodată, dar a evitat pe cât posibil dulciurile, iar de băut a preferat numai sucurile naturale dar făcute numai în casă…
Iubirile știute și mai puțin știute ale Regilor, Principilor și Principeselor României;

Născută să iubească: Maria – Cea mai frumoasă Regină a României;

Nunțile regale de la Carol I la Principele Nicolae;

Și principii iubesc câteodată… Povești de dragoste din Carpați până la Viena;

Iubirile pătimașe ale Casei Regale. Regina Maria, Carol al II-lea, Prințul Nicolae;

Româncele pe care le-au iubit regii din lumea întreagă;

Povești de iubire și drame amoroase dintr-un trecut pasional
Salatele de creveți fac parte și acum din dieta ei; crevetii pot avea un nivel ridicat de colesterol, dar sunt, de asemenea, bogați în proteine, vitaminele D și B3 și zinc. Nucile nesărate și brânza pecorino sunt printre lucrurile pe care le gustă atunci când îi este foame între mese.
Suferind acum de osteoporoză, a adoptat în ultimii ani o dietă bogată în calciu, pe care și-l administrează periodic și intravenos.
Din dieta actuală fac parte peștele cu oase (somon, sardine etc.), lapte, brânză, iaurt fără grăsimi, broccoli, spanac, salată, cereale tip spelta, suc de portocale, alune, migdale, caju, tofu.
Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply