|

ROXANA MARINESCU, nuduri “de epoca”

ROXANA MARINESCU se reintoarce la restaurantul Bucurestiul Insular, dupa ce, tot aici, sub indrumarea fotografului Radu C. Munteanu, a”jucat” goala intr-un seducator remake al filmului “Kill Bill”. De aceasta data, ROXANA a explorat tainele frumoasei cladiri monument istoric: “Sunt atrasa de cladirile vechi, care ascund multe mistere. Mi-as fi dorit sa traiesc si sa iubesc in alta epoca, cand lumea avea alte idealuri, iar barbatii stiau cum sa curteze cu adevarat o femeie! Cand pozam, inchideam ochii si ma imaginam in decoruri de epoca, trimitand scrisori de dragoste unui personaj din vremuri trecute. Stiu sigur ca el a existat candva, l-am visat de mai multe ori. Ne-am intalnit intr-o viata anterioara, iar portretul gasit pe perete la Bucurestiul Insular mi-a dat un sentiment de deja vu. Stiu sigur ca s-a batut in duel pentru mine…”.

ROXANA MARINESCU , una dintre marile descoperiri ale lui Bucatarescu din ultima vreme, este un personaj complex. Totodata make up artist si model neconventional, fosta campioana de tenis din generatia Ralucai Sandu si a lui Augustin Viziru,  ROXY a inceput o serie de pictoriale,  in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro , la restaurantul Bucurestiul Insular, locul  unde Bucatarescu organizeaza concerte, degustari si happeninguri culinare si marile pictoriale. Materialele sunt realizate de fotograful Radu C. Munteanu, cel care i-a pus in mana Roxanei si sabia japoneza katana.

Articolele de lenjerie intima au fost oferite de www.dinashop.ro. Machiaj realizat  cu MINERAL  PURE COLORS PRODUCTS-USA, importator unic  AXELLE CO.

Locatie:  restaurantul Bucurestiul Insular, unde Bucatarescu va face mai multe propuneri de degustare din meniul a la carte propus de chef Tatian Aldea si Mircea Poenaru, proprietarul frumoasei cladiri monument istoric din spatele Halei Traian (str. Prof. Mihail Georgescu, nr.  24) – “gusturi rafinate din vremuri apuse”.

(c) Bucatarescu & Radu C. Munteanu, 2011-2020. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , ,

1 Response for “ROXANA MARINESCU, nuduri “de epoca””

  1. [...] la 27 ani, mai sexy ca niciodata, debuteaza într-un pictorial, special pentru Bucatarescu.ro. http://www.bucatarescu.ro/2011/10/roxana-marinescu-nuduri-de-epoca-la-bucurestiul-insular/ Acolo găsim acest [...]

Leave a Reply