|

ZODIAC CULINAR: Săgetator (22 noiembrie – 21 decembrie) / Galerie 30 FOTO cu frumusețile zodiei

Standardele aberante din showbiz impun standardul slăbănoagelor fără forme dar nu toată lumea este de acord: https://www.comentator.ro/fusion/645-vedete-care-fac-foamea-si-farmecul-modelelor-xxl< /strong>
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu
Șoriciul definește, cred, cel mai bine sentimentul românesc al ființei… culinare (chiar și în cele mai neobișnuite combinații!): https://www.comentator.ro/fusion/733-soriciul-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-1

Portret cu hrana: Chiar daca soteurile de legume si apa minerala plata ar fi optiunile cele mai sanatoase, nimeni nu va deturna apetitul nativilor in aceasta directie. Dimpotriva, ei vor privi fiecare masa ca pe un mic festin!

Bauturi recomandate: Vinul natural si toate derivatele sale: spumante, distilate tip coniac, grappa. De asemenea, digestivele tip Becherovka sau benedictina, cu multe ierburi de gust. De la noi, tuica aromata cu schinduf!

De gatit: Amatori de calatorii culinare neconventionale, nativii s-ar bucura la retete fusion, cum sunt cele din bucataria orientala adaptate de gastronomii francezi. Fara ezitare, porc dulce-acrisor!

Meniu:

-carnuri: purcel de lapte, batal bine fezandat

-pescarie: cod, langustine, somotei

-fructe: castane, fragi, visine, macese

-legume:ceapa, ridichi, gulii, rubarba

-condimente: chimen, oregano, mac, untisor

Vedete superbe din Săgetător: Taylor Swift, Lucy Liu, Nicki Minaj, Zoe Kravitz, Scarlett Johansson, Rita Ora, Katherine Heigl, Alyssa Milano, Miley Cyrus, Billie Eillish, Britney Speras, Zara Larsson, Laura Marano, Bridgit Mendler, Amanda Seyfried, Kaley Cuoco, Katie Holms, Isabel Durant.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply