|

DIETA lui MEGHAN MARKLE dinainte și după naștere / Galerie 44 FOTO mai mult sau mai puțin regale

Înainte de a intra în Familia Regală, Meghan Markle posta pe propriul site (“The Tig “) informații despre ea și despre stilul de viață, inclusiv despre alimentație. În prezent site-ul este închis, fiind o condiție a acceptării lui Meghan în familia regală britanică. Ducesa – demisionară? – de Sussex a dezvăluit, în mai multe interviuri, la ce recurge pentru a-și menține silueta și pentru a fi în formă: consumă multe sucuri de fructe și smoothie-uri. Ea a adăugat că iubește mai ales sucurile verzi, pe care le bea în loc de cafea sau cappucino. O altă preferință a sa este kombucha. (Cunoscut sub denumirea de „licoarea zeilor” sau „elixir al nemuririi, Kombucha, Ceaiul Ciuperca sau Ceaiul Manciurian se numara printre cele mai vechi si populare tratamente naturiste. Chinezii credeau ca licoarea “vie”, “tonica” are proprietati vindecatoare asupra sistemului digestiv, permitand organismului sa se autoregleze. O utilizau ca licoare-tratament pentru stomac. Kombucha a revenit in secolul V, anul 414, cand doctorul coreean Kombu a fost convocat sa-l trateze pe Împăratul Japoniei. In autobiografia sa, Alexandr Solzhenitsyn povesteste cum aceasta licoare a fost cea care i-a salvat viata atunci cand a fost inchis in taberele de concentrare. Kombucha Kombucha este o ciuperca, o colonie de bacterii si ciuperci continand 12 specii de microorganisme. Ceaiul Kombucha este obtinut prin fermentarea acestei ciuperci, iar procesul de fermentare dureaza intre 7 si 9 zile. Bacteriile din culturile de Kombucha sunt probiotice si functioneaza in acelasi fel ca si culturile bacteriale active din iaurt.)
Meghan Markle a povestit că întotdeauna își începe dimineața cu un suc de mere, salată kale, lămâie și ghimbir și că este vegană pe parcursul săptămânii, consumând produse de origine animală doar în weekend-uri.

Multe alte povești inedite în cartea lui Daniel Sinclair-Etheridge „Meghan Markle și Prințul Harry – Nunta secolului” din colecția „Viața secretă a vedetelor“, editată de Integral , disponibilă la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecțiile Integral disponibile pe www.eintegral.ro.

Un alt secret al lui Meghan Markle pentru menținerea siluetei este că practică yoga, mama ei fiind instructor.
Au circulat zvonuri conform cărora Meghan Markle a modificat total dieta soțului ei, Prințul Harry, încurajându-l să mănânce mai puțină carne și să consume cât mai multe sucuri naturale și smoothie-uri.
Meghan Markle are o dietă echilibrată, bazată pe legume, fructe şi alimente sănătoase. Ea este învăţată să-şi înceapă ziua cu un mic dejun bogat în nutrienţi. Va opta pentru un bol de ovăz cu o banană ori alt fruct, miere de manuka şi polen, alături de o cană cu apă caldă şi lămâie. Ori, alteori, s-ar bucura de o omletă cu brânză, ierburi aromatice şi pâine toast. Nu zice „nu” nici avocado-ului, despre care spune că e preferatul ei.
Deşi nu face din asta o regulă, Meghan preferă să consume alimente gluten-free la prânz, căci a sesizat o diferenţă la nivelul tenului, dar şi la nivelul energiei din corp atunci când nu consumă produse cu gluten. „Încerc să mânânc produse vegane în timpul săptămânii, aşa am mai multă flexibilitate în regimul alimentar în weekend. Nu e o dietă, e un stil de a trăi sănătos. Totul ţine de cum echilibrezi lucrurile”, declara Meghan Markle pentru Best Health în 2015. Ducesa preferă salatele ori sashimi pentru prânz.
Meghan spune că vrea să evite cafeina dupa-amiază, motiv pentru care apelează la sucurile verzi pentru un boost de energie. ”E uşor să te repezi către cafeină pe la 4 după-amiază. Dar eu amestec varză kale, un măr, spanac, lămâie şi ghimbir dimineaţa şi-l iau cu mine la muncă. Mereu am crezut că e mai revigorant să bei aşa ceva decât un espresso”, spunea soţia lui Harry acum câţiva ani.

Dacă pe vremea când era actriţă mai lua cina în oraş, acum preferă să ia cina cu Harry, în intimitatea reşedinţei lor. Şi deşi nu mai găteşte cu regularitatea cu care obişnuia, Meghan mai intră şi acum în bucătărie. Ce pregăteşte? Pui la rotisor, supe sau miel. De altfel, Ducesa a povestit că Harry a cerut-o în căsătorie după ce gătise împreună un pui la rotisor.

În timpul vizitei regale din Australia, Ducesa de Sussex şi-a surprins gazdele cu un desert preparat chiar de către ea: banana bread. Meghan a mărturisit că aceasta este specialitatea ei şi că e „delicioasă”.

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Sarmalele alea bune, ca-n Sanda Marin: https://www.comentator.ro/fusion/852-sarmale-reteta-sanda-marin-galerie-foto

Borșul rămâne o licoare magică: https://www.comentator.ro/fusion/907-13-retete-de-bors-din-gastronomia-veche-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-4-galerie-foto

Budincile de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/924-7-feluri-de-budinca-retete-vechi-si-galerie-foto

Poporul român – un mare iubitor de brânză: https://www.comentator.ro/fusion/921-un-popor-mare-iubitor-de-branza-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Când hrana ajunge Rugăciune, la mânăstiri se fac cozonaci cu Har, după rețeta Maicii Sofronia: https://www.comentator.ro/fusion/801-reteta-de-cozonac-a-maicii-sofronia-de-la-agapia-galerie-foto

Adevăratul cozonac de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/788-reteta-unica-de-la-pastorel-cozonacul-cu-50-de-oua
De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu

Șoriciul definește, cred, cel mai bine sentimentul românesc al ființei… culinare (chiar și în cele mai neobișnuite combinații!): https://www.comentator.ro/fusion/733-soriciul-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-1

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply