|

Haz de necaz: 13 BANCURI despre CORONAVIRUS

1. Într-un spital românesc, Covid-19 vrea să intre și dă peste Stafilococul Auriu:
-Scuze, în cazul ăsta, eu mă retrag!

2. Nu ar fi ironic ca Donald Trump să fie doborât tocmai de un virus venit din China și botezat după o bere mexicană?!?

Colecția HAZ DE NECAZ la Editura Integral!

3. Împotriva coronavirusului mâncați usturoi. Nu servește la nimic, dar toți vor păstra distanța!

4. Dacă ați luat toată făina și tot uleiul din magazine, în campania electorală pentru alegeri partidele ce vor mai da?
…si alte povești inedite în cartea lui Toma Catargiu Cele mai mișto bancuri și istorii haioase cu Bulă, eroul național al românilor din colecția HAZ DE NECAZ editată de Integral & powered by Libertatea, disponibilă la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecțiile Integral disponibile pe www.eintegral.ro.

5. Coronavirusul a reușit ce n-a reușit niciun guvern până acum: să întoarcă românii acasă!

6. Virusul ăsta a început cu cei care mănâncă orez, a trecut la cei care mănâncă paste… oare vine și la cei care mănâncă mămăligă???

7. Cozi uriașe la librării: românii sunt speriați că vor sta mult în case din cauza coronavirusului!

8. Pentru a scăpa de asocierea cu virusul, berea Corona și-a schimbat numele în… Ebola!

9. De frica virusului, românilor care s-au întors din Italia le-a pierit brusc accentul italian…

10. La una dintre ultimele apariții ale actorului la filmări, Chuck Norris a fost întrebat de o reporteriță:
- Ați revenit pe platourile de filmare, unde este multă lume. Nu vă este frică că o să luați coronavirusul?
Răspunsul a fost fabulos:
- Domnișoară, Bruce Lee a vrut să mă omoare, crezi că mă tem de o amărâtă de gripă chinezească?

11. Poliția oprește un șofer care dă semne vizibile de ebrietate:
- Ați băut?
- Da, toată noaptea împreună cu trei chinezi? Vreți să suflu?

12. Criza coronavirusului la Vaslui. La supermarketuri se mai găsește doar apă…

13. Sunt atât de bogat încât folosesc măști de coronavirus ca filtre de cafea!

Multe alte bancuri și povești inedite în cartea lui Toma Catargiu Cele mai spumoase bancuri și întâmplări de pe vremea bunicilordin colecția „HAZ DE NECAZ. Arta supraviețuirii prin umor la români“, editată de Integral, disponibilă i la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecție disponibile pe www.eintegral.ro

De la ciorbă de burtă și schembea la tuslama: https://www.comentator.ro/fusion/946-ciorba-de-burta-tuslama-schembea-si-varianta-pentru-mofturosi-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Borșul rămâne o licoare magică: https://www.comentator.ro/fusion/907-13-retete-de-bors-din-gastronomia-veche-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-4-galerie-foto

Budincile de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/924-7-feluri-de-budinca-retete-vechi-si-galerie-foto

Poporul român – un mare iubitor de brânză: https://www.comentator.ro/fusion/921-un-popor-mare-iubitor-de-branza-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Sarmalele alea bune, ca-n Sanda Marin: https://www.comentator.ro/fusion/852-sarmale-reteta-sanda-marin-galerie-foto
Deliciul suprem de Crăciun la români: https://www.comentator.ro/fusion/846-galerie-foto-si-reteta-purcel-de-lapte-cu-umplutura-la-cuptor
Ocaziile festive merită rețete speciale: https://www.comentator.ro/fusion/837-tort-de-ciocolata-cu-crema-de-coniac
Nu cunosc nimic mai bun de Crăciun decât o pastă de jumări meseriașă, servită cu ceapă roșie pe o felie de pâine neagră:https://www.comentator.ro/fusion/827-pasta-de-jumari-deliciul-absolut-de-craciun-reteta-galerie-foto
Nu cunosc nimic mai bun de Crăciun decât o pastă de jumări meseriașă, servită cu ceapă roșie pe o felie de pâine neagră:https://www.comentator.ro/fusion/827-pasta-de-jumari-deliciul-absolut-de-craciun-reteta-galerie-foto

Ritual barbar dar bucate incredibil de gustoase: https://www.comentator.ro/fusion/815-pomana-porcului-inaintea-craciunului-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-3-galerie-foto-de-pofta
Povestea și rețeta cârnaților de Pleșcoi, cei mai populari din România: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi
Când hrana ajunge Rugăciune, la mânăstiri se fac cozonaci cu Har, după rețeta Maicii Sofronia: https://www.comentator.ro/fusion/801-reteta-de-cozonac-a-maicii-sofronia-de-la-agapia-galerie-foto
Adevăratul cozonac de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/788-reteta-unica-de-la-pastorel-cozonacul-cu-50-de-oua
De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply