|

INTEGRAL: Întâmplări uluitoare din vremea pandemiei

În seria Coronavirus 2020 a Editurii Integral, a apărut și volumul 10: Magia lucrurilor simple și solidaritatea în vremuri de restriște. Întâmplări uluitoare din vremea pandemiei.
Urgia și năpasta au scos din noi o mulțime de lucruri la care poate că nu ne-am fi așteptat niciodată, dar au lăsat loc și pentru o mulțime de întâmplări uluitoare, care au reușit să ducă fapte și întâmplări altminteri obișnuite dincolo și dincoace de hotarul magiei:

Un centenar vindecat miraculos, speranța unui popor întreg lovit de năpastă; Dincolo de Zid. Pe cal, spre maternitate, la prima întâlnire cu pruncul; Un Robinson Crusoe al timpurilor noastre; Băiatul care sfidează legenda Meșterului Manole; Medicul din Infernul de la Suceava; Cântăreața care s-a oferit voluntară la secția de boli infecțioase

La 80 de ani, în prima linie la Terapie Intensivă: „Cum să-ți fie teamă de o boală?!”; Eroismul unui soldat la 99 de ani; Sfaturi din Spațiu; În izolare cu cele 20 de amante dar fără cele 7 soții; O lecție în Ashramul Beatles

Rămas șomer din cauza pandemiei, a primit vestea care i-a schimbat viața: „M-am aranjat pentru totdeauna”; Andra tutto bene?… Cum se vede Lombardia din carantină; Mărturia unui supravieţuitor al Covid-19: „Sunt viu. M-au scos din sicriu”

Magia gesturilor simple și solidaritatea în vremuri de restriște; O iubire unică la frontieră sau înțelepciunea pasiunii; Izolare în Paradis; Povești despre fapte bune în timpuri rele; Ce s-a petrecut, în fața credincioșilor, chiar în Duminica Floriilor pentru catolici; Monseniorul Vladimir Ghika și odiseea Spinului Divin de la București

…și alte povești miraculoase cu care oamenii au sfidat Covid-19!

Volumul 9: Eu și Virusul Hai-Hui.
o carte inteligentă (smartbook™),care face legătura instant între volumul tipărit și mediul online.

În paralel cu lectura unei cărți interesante și instructive, folosind smartphone-ul și o aplicație gratuită de scanare a codurilor QR (ex: QR Scanner), puteți vedea – pe telefon sau pe smartTV – clipuri video cu informații și activități educative. Un concept editorial marca Integral™.

Andreea Roxana Rusu – Psihopedagog si Fondatoarea AmNascutAcolo.ro:
“Perioada pe care o traversează întreaga lume, din cauza crizei generate de răspândirea noului Coronavirus, a adus schimbări economice și sociale, care afectează toată omenirea. În acest context, este important să oferim explicații și informații copiilor, cu ajutorul unei abordări pe înțelesul lor și în același timp, cât mai apropiate de realitate. Această carte respectă recomandările UNICEF pentru părinți, în privința comunicării și atitudinii față de copii, pe timpul pandemiei. Se adresează copiilor cu vârste între 3 și 14 ani, pe care îi va ajuta să înțeleagă mai clar situația și să perceapă într-un mod mai flexibil schimbările din viața lor, făcând astfel față mai ușor emoțiilor multiple, precum stresul și anxietatea. Nu uitați că, mai ales acum, cei mici au nevoie să se simtă iubiți, înțeleși și protejați, pentru a se putea adapta cât mai ușor la noua normalitate. Ascultați-i și acționați în preajma lor cu mult calm și răbdare. Implicați-vă alături de ei pentru a crea împreună un program zilnic bine organizat și o planificare a activităților școlare, care să alterneze într-un mod echilibrat cu timpul liber și comunicarea virtuală continuă cu prietenii și colegii. Încurajați-i că se vor descurca!”

Volumul 8: Pandemia nebunilor. Confesiuni în stare de urgență de Liviu Cangeopol, cunoscutul scriitor român din SUA, care a scris istorie ca disident anti-comunist la finalul „Epocii Ceaușescu”. De același autor la Integral: Pulsul cuantic.
În seria Coronavirus 2020 a Editurii Integral, a apărut și volumul 7: Cum va arăta lumea după pandemie. Scenarii posibile și ipoteze provenite din surse autorizate de Marcus Neumann.

Exclusiv la Editura Integral, în cadrul colecției CORONAVIRUS 2020, a apărut volumul 6: Există viață după coronavirus! Jurnalele unor supraviețuitori și alte povești adevărate din vreme pandemiei

Remedii vechi pentru noul coronavirus, însoțite de leacuri și rețete. Preț promoțional: 24,99 lei.

Tehnici de supraviețuire în izolare pe perioada pandemiei. Dieta de 14 zile și alte sfaturi practice – în cadrul colecției Coronavirus 2020 a Editurii Integral. Preț promoțional: 24,99 lei.

Leacuri împotriva gripei, remedii vechi și noi, rețete sănătoase găsiți în volumul GHID PRACTIC DE PREVENIRE A INFECTĂRII CU COVID-19, apărut la Editura Integral, la prețul promoțional de 24,99 lei.

CORONAVIRUSUL între adevărul științific și teorii ale conspirației, care tocmai a fost publicată de Editura Integral în cadrul Colecției 2020, este prima carte apărută în România pe acest subiect. poate fi achiziționată și de AICI, cu 19,99 lei.

În cadrul colecției Coronavirus 2020 – prima și singura din România! – a apărut la Editura Integral și volumul 4: Ce și cum îi spui copilului tău despre Coronavirus, dar și ce îți spune el ție, la prețul promoțional de 24,99 lei.

Colecția Coronavirus 2020 la Editura Integral!

Un proiect editorial INTEGRAL

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply