|

CRISTINA dormind – MANUAL DE VOYEURISM/ 30 FOTO de Radu Dumitru

Cristina, dormind, se abandoneaza obiectivului aparatului de fotografiat. In somn, puritatea liniilor trupului sfideaza pofta nerusinata si intriga  privirea excitata a voyeur-ului anonim. Posesia nu se mai realizeaza carnal, ci imaginar. De fapt, cine pe cine poseda? Nu cumva privirea este captiva armoniei corporale? Fulgerele globulare ale sanilor deschid orizonturi de asteptare greu de perceput in stare de veghe. Pasiunea pentru o himera!  …Un proiect realizat impreuna cu fotograful Radu Dumitru, de la Studio iMagic.

Iată cum bustul impresionant al lui Dolly Parton, sufletul ei mare și oița clonată au influențat benefic dezvoltarea vaccinului Moderna anti-Covid: https://comentator.ro/fusion/660-dolly-parton-de-la-jolene-la-vaccine

(c) Bucatarescu 2011-2021. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu
Standardele aberante din showbiz impun standardul slăbănoagelor fără forme dar nu toată lumea este de acord: https://www.comentator.ro/fusion/645-vedete-care-fac-foamea-si-farmecul-modelelor-xxl< /strong>
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri:
https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana

O declaratie in exclusivitate, din 2011, pentru Bucatarescu:

“Numele meu e Cristina. M-am nascut în Sibiu, am 25 de ani si locuiesc în Bucuresti de aproximativ 2 ani. Am 1.70 m, 55 kg.
Sunt o fata ambitioasa, prietenoasa si vesela. Îmi place sa ma distrez, sa ies cu prietenele în oras, sa dansam toata noaptea, pâna în zori de zi. Dar, cu aceeasi placere, uneori merg la film, teatru sau opera, alteori citesc, înot sau calatoresc.
Nu refuz invitatiile la party-uri pentru ca sunt un bun prilej de socializare. Aici pot cunoaste o lume noua si, adesea, interesanta. Identific usor oamenii care au ceva în cap si în suflet. De cele mai multe ori, acestia au ceva de spus lumii  si îmi place sa fiu alaturi de ei în asemenea momente.
De aici si tentatia mea pentru fotomodelling. Deocamdata, doar cochetez cu ideea, dar…cine stie? Îmi place sa pozez, dar nu oricum. Ma fascineaza nudul artistic. De ce? Pentru ca ma simt bine în pielea mea si îmi place sa fiu admirata. Daca renunta la ipocrizie, orice femeie recunoaste acest mic adevar: dorinta de a fi admirata de ceilalti e mai puternica decât narcisismul. Prin fotografiile mele vreau sa arat ca nudul nu este vulgar în sine. Vulgara poate fi atitudinea sau interpretarea. Tocmai aici e partea interesanta în fotografia nud: suntem cu totii implicati – fotograful, fotomodelul si privitorul. Toti contribuie la mesajul dat de trup. Eu încerc sa exprim ceea ce îmi sugereaza artistul fotograf: stari, idei, sentimente. Încerc sa atrag atentia privitorului prin expresia trupului în întregime, nu doar prin accentul pus pe diverse parti ale corpului cum ar fi sânii, fundul etc.
Am colaborat si colaborez cu diversi fotografi. Unii dintre ei, din pacate, m-au dezamagit. Altii m-au surprins în mod placut. Asemenea experiente pozitive am avut cu fotografii Dumitru Radu si Radu Stanese din Sibiu, artisti cu experienta si viziune si ale caror proiecte ma fascineaza în continuare. Mai exista, desigur, si alte exemple din Bucuresti.,,
Mi-ar placea sa pozez în locuri exotice, salbatice, sau locatii neconventionale, cladiri parasite sau spatii stranii.
Despre viata personala nu va pot spune decât ca, momentan, sunt singura. Îmi plac barbatii siguri pe ei, destepti, educati, cu simtul umorului. Nu-mi plac barbatii posesivi si egoisti…”

Femeile frumoase care au marcat destinul dinastiei române

Femei frumoase din popor care i-au înnebunit pe voievozii români

Primele Miss România. Povești (ne)romanțate

Doamnele fascinante de alte nații din istoria sentimentală a principilor români

Citeste si:

Tags: , , , ,

5 Responses for “CRISTINA dormind – MANUAL DE VOYEURISM/ 30 FOTO de Radu Dumitru”

 1. alexa says:

  superba fata aceasta Cristina , s-a imortalizat o imagine calda, duioasa …frumos, foarte frumos

 2. [...] Senzuală, romatică, deloc ruşinoasă, Cristina s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea sa pentru un pictorial apărut pe http://www.bucatarescu.ro. [...]

 3. Lore says:

  Great Cristina, as always

 4. Mario Jargel says:

  In totdeauna ma surprinzi cu pozele tale si momentele pe care le captezi dar si materialul de lucru numai de buna calitate ma refer la aceast mistica Cristina.
  Succese in continuare .Un adevarat iubitor de arta nuda.

Leave a Reply