|

MONICA BELLUCCI – secretul frumuseții ei: DIETA de 18 kg inventată de ea însăși/ Galerie 33 FOTO fascinante

De la ciorbă de burtă și schembea la tuslama: https://www.comentator.ro/fusion/946-ciorba-de-burta-tuslama-schembea-si-varianta-pentru-mofturosi-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Borșul rămâne o licoare magică: https://www.comentator.ro/fusion/907-13-retete-de-bors-din-gastronomia-veche-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-4-galerie-foto

Budincile de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/924-7-feluri-de-budinca-retete-vechi-si-galerie-foto

Poporul român – un mare iubitor de brânză: https://www.comentator.ro/fusion/921-un-popor-mare-iubitor-de-branza-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-5-galerie-foto

Toate rețetele mari de clătite: https://www.comentator.ro/fusion/890-totul-despre-clatite-mica-enciclopedie-dulce-sarata-insotita-de-galerie-foto

Povestea și rețetele cârnaților inventați în fugă de haiduci: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi

Mititeii de poveste – rețetele vechi autentice și alte detalii istorice savuroase: https://www.comentator.ro/fusion/883-adevarata-poveste-a-mititeilor-si-retetele-de-mici-de-odinioara-galerie-foto

Sarmalele alea bune, ca-n Sanda Marin: https://www.comentator.ro/fusion/852-sarmale-reteta-sanda-marin-galerie-foto
Deliciul suprem de Crăciun la români: https://www.comentator.ro/fusion/846-galerie-foto-si-reteta-purcel-de-lapte-cu-umplutura-la-cuptor
Ocaziile festive merită rețete speciale: https://www.comentator.ro/fusion/837-tort-de-ciocolata-cu-crema-de-coniac
Nu cunosc nimic mai bun de Crăciun decât o pastă de jumări meseriașă, servită cu ceapă roșie pe o felie de pâine neagră:https://www.comentator.ro/fusion/827-pasta-de-jumari-deliciul-absolut-de-craciun-reteta-galerie-foto
Nu cunosc nimic mai bun de Crăciun decât o pastă de jumări meseriașă, servită cu ceapă roșie pe o felie de pâine neagră:https://www.comentator.ro/fusion/827-pasta-de-jumari-deliciul-absolut-de-craciun-reteta-galerie-foto

Ritual barbar dar bucate incredibil de gustoase: https://www.comentator.ro/fusion/815-pomana-porcului-inaintea-craciunului-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-3-galerie-foto-de-pofta
Povestea și rețeta cârnaților de Pleșcoi, cei mai populari din România: https://www.comentator.ro/fusion/808-povestea-si-reteta-carnatilor-de-plescoi
Când hrana ajunge Rugăciune, la mânăstiri se fac cozonaci cu Har, după rețeta Maicii Sofronia: https://www.comentator.ro/fusion/801-reteta-de-cozonac-a-maicii-sofronia-de-la-agapia-galerie-foto
Adevăratul cozonac de altădată: https://www.comentator.ro/fusion/788-reteta-unica-de-la-pastorel-cozonacul-cu-50-de-oua
De la „Taci și-nghite” și bulz răsturnat la mămăligă cu ciocolată! https://comentator.ro/fusion/776-mamaliga-exploziva-sentimentul-romanesc-al-fiintei-culinare-ep-2-retete-si-galerie-foto
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri: https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu

Monica Bellucci, cunoscută pentru suplețea sa, s-a îngrășat la un moment dat 20 de kilograme. Atunci s-a hotărât să urmeze o dietă inventată chiar de ea, cu ajutorul căreia a slăbit 18 kilograme.
Prima regulă: trei mese pe zi. A doua regulă: jos grăsimile, alcoolul, dulciurile şi îngheţata, toate zaharuri rapide care stimulează secreţia de insulină şi depunerea de grăsimi. A treia regulă: cel puţin doi litri de lichide pe zi, dar numai apă plată şi ceaiuri. În privinţa legumelor crude sau fierte, ele pot fi mâncate la discreţie. A patra regulă: renunţarea severă la gustări şi repetarea felurilor la masă. „Am reușit să slăbesc învăţând să spun NU”, a declarat Monica.
„Gimnastica m-a ajutat sa-mi regăsesc forma fizică, dar să am şi un sentiment de bine în corpul meu”, a mai spus actrița.
Regimul alimentar urmat de italiancă
Micul dejun: ceai sau cafea, 50 g pâine de graham, 30 g brânză degresată sau un ou sau o felie de şuncă sau friptură slabă, un iaurt natural, un suc proaspăt de fructe.
Ora 11: un măr.
La prânz: o salată de crudităţi, 70 g carne sau peşte la grătar sau fierte, legume fierte în aburi, 150 g fecule (paste, orez, cartofi), 20 g brânza, 1 fruct.
Ora 17: un ceai natural fără zahăr.
Cina: supă de legume sau salată verde, 70 g carne slabă sau peşte, ouă fierte, salată de crudităţi, un iaurt, un fruct.
Fascinante colecții la Editura Integral:
BUCĂTĂRESCU
Colecția REGALĂ
DESTINE CONTROVERSATE
ESOTERICA
APOCALIPTICA

Iubirile știute și mai puțin știute ale Regilor, Principilor și Principeselor României;

Născută să iubească: Maria – Cea mai frumoasă Regină a României;

Nunțile regale de la Carol I la Principele Nicolae;

Și principii iubesc câteodată… Povești de dragoste din Carpați până la Viena;

Iubirile pătimașe ale Casei Regale. Regina Maria, Carol al II-lea, Prințul Nicolae;

Româncele pe care le-au iubit regii din lumea întreagă;

Povești de iubire și drame amoroase dintr-un trecut pasional

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “MONICA BELLUCCI – secretul frumuseții ei: DIETA de 18 kg inventată de ea însăși/ Galerie 33 FOTO fascinante”

  1. Alexandra says:

    Categoric o dieta interesanta!

Leave a Reply