|

PRISCILLA, soția lui ELVIS PRESLEY – dieta ei și cum și-a întreținut frumusețea / Galerie 33 FOTO ale stării de grație

Erotica în stil post-sovietic – „Love is in the Air!”: https://www.comentator.ro/fusion/702-zbor-falic-low-cost
Standardele aberante din showbiz impun standardul slăbănoagelor fără forme dar nu toată lumea este de acord: https://www.comentator.ro/fusion/645-vedete-care-fac-foamea-si-farmecul-modelelor-xxl< /strong>
…să ne bucurăm de viață ca pe vremuri:
https://www.comentator.ro/fusion/624-sambata-dulce-cu-clatite-ana-lugojana
Iată cum bustul impresionant al lui Dolly Parton, sufletul ei mare și oița clonată au influențat benefic dezvoltarea vaccinului Moderna anti-Covid: https://comentator.ro/fusion/660-dolly-parton-de-la-jolene-la-vaccine
Versiune nouă pentru Jocurile Foamei: https://www.comentator.ro/editorial/675-jocurile-foamei
Rețeta castraveților bulgărești… se aplică și la noi? „Narușenia”, „Jolt carton” și un sondaj pe tema Covid în… Bulgaria: https://www.comentator.ro/editorial/685-coronavirus-si-de-ce-nu-poti-sa-vinzi-castraveti-gradinarului-narusenia

Cartea dietelor urmate de vedetele de azi: Amazing Diets of Amazing Celebrities + A Beginner’s Guide to Healthy Food

Priscilla Beaulieu Presley (născută Priscilla Ann Wagner la 24 mai 1945 în Brooklyn, New York) este o actriță, scriitoare și fotomodel americană, fostă soție a cântărețului rock ‘n’ roll Elvis Presley și mamă a cântăreței Lisa Marie Presley. Ea a jucat în serialul american Dallas rolul Jennei Wade.
Priscilla Presley este fiica locotenentului James Frederick Wagner și soției lui Anna Lillian Iversen. Tatăl ei a murit la scurt timp dupa nașterea ei într-un accident aerian. Mama ei s-a recăsătorit cu ofițerul canadian al forțelor aeriene Paul Beaulieu,al cărui nume a fost preluat de familie.
Priscilla Beaulieu, al cărei tată vitreg a fost transferat în Germania, l-a cunoscut în Bad Nauheim la vârsta de numai 14 ani în anul 1959 pe Elvis Presley, care era cu 10 ani mai în vârstă ca ea. Ea trăia deja cu câțiva ani înaintea căsătoriei în vila Graceland din Memphis. A absolvit liceul la o școala catolica de fete.Căsătoria a avut loc pe 1 mai 1967 în Las Vegas la hotelul Aladdin (azi hotelul Planet Hollywood Hotel). Copilul lor este cântăreața Lisa Marie Presley, care s-a născut la 1 februarie 1968. La 9 octombrie 1973, Elvis și Priscilla au divorțat.
Cartea de bucate de Post;
Retete vegetariene cu „gust” de carne
A deschis cu Olivia Bis un magazin în Beverly Hills ,al cărui bază de clienți era alcătuită din Cher, Lana Turner ,Natalie Wood, Julie Christie și Eva Gabor. În 1982 a deschis casa Graceland pentru fanii lui Elvis.Din 1984 până în 2006 a trăit cu regizorul brazilian Marco Garibaldi, iar fiul lor s-a născut în anul 1987.
Ca actriță a jucat în Dallas, în care a avut rolul lui Jena Wade pentru 5 ani. A mai avut apariții și în serialul american Melrose Place și a avut rolul principal în serialul The Naked Gun.
În ultimii ani, din cauza numeroaselor operații estetice pe care și le-a făcut, a trebuit să urmeze o dietă mai mult lichidă, bazată pe multe piureuri de fructe și legume. Efectiv, nu mai putea mesteca alimentele! De aceea, în bucătărie are nu mai puțin de zece modele diferite de blendere!
Dezastrul a început la 62 de ani, atunci când a cunoscut un medic argentinian, care i-a propus să-i injecteze în față un ser anti-riduri „mai bun decât Botox”. S-a dovedit, însă, fiindcă era doar o escrocherie, iar „specialistul” a fost trimis la închisoare. Priscilla nu și-a mai revenit niciodată și a fost silită să urmeze proceduri chirurgicale invazive care au adus-o în starea de față.
Dar, oricum ar arăta acum, nu putem uita că a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume și că Elvis și-a pierdut mințile după ea când aceasta era doar o adolescentă…
Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply