|

ANTONIA nu face foamea ci urmează această DIETĂ/ Galerie 33 FOTO superbe

Antonia are o siluetă de invidiat, deși a adus pe lume trei copii. Artista a povestit recent ce dietă ține și ce stil de viață are pentru a se menține în formă. Solista a dezvăluit că urmează o anumită dietă și că face foarte mult sport, chiar alături de soțul ei, Alex Velea. „Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, a spus artista pentru VIVA!.
Antonia susține că o dietă echilibrată poate ajuta pe oricine să ajungă la silueta dorită: „Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”.
Artista s-a lăudat cu un mic-dejun copios, doldora de grăsimi bune și de alimente bogate în calciu, care, după cum bine se știe, sprijină orice cură de slăbire: brânză mozzarella, avocado cu sos pesto și salată.
Alfabetul mâncării sănătoase
Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești
Retete vegetariene cu „gust” de carne
„Într-o zi obişnuită mănânc o omletă cu brânză şi avocado, mai târziu nişte fructe, la prânz piept de pui la grătar cu salată, un fresh sau un smoothie şi seara o salată. Gustările pot varia, mănânc batoane, fructe. Nu sunt foarte strictă cu mine şi, bineînţeles, fac şi excepţii, mai mănânc şi paste, pizza, dar şi dulciuri din când în când. Acasă îmi place să încerc diverse reţete. Salata de ton îmi iese delicioasă cu doar câteva ingrediente: salată, ton, fasole roşie, porumb, uneori avocado. Fac omletă bună, paste cu sos roşu şi un tort după o reţetă din America. Are multe calorii, dar vă asigur, merită. E cu caramel, alune, ciocolata. Recunosc, însă: blatul îl cumpăr gata făcut”, a povestit Antonia.
Cântăreaţa a spus că-şi petrece foarte mult timp în sala de sport, unde lucrează intens. „Încerc să mă duc de 5 ori pe săptămână la sală, unde stau aproximativ două ore. Mă ajută frumuseţea, normal, dar nu vreau să pun accentul pe asta. Uneori e puţin greu să fii frumos, pentru că lumea mă analizează mai atent”, a declarat Antonia.
Întrebată dacă apelează la vreun truc de înfrumuseţare, care să o ajute să-şi păstreze aspectul tenului curat şi luminos, Antonia a negat.
„Nu fac niciun tratament special pentru faţă. Folosesc creme de hidratare şi mă demachiez. Atât”, a spus aceasta.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply