|

Dieta CINDY CRAWFORD – ciocolata nu e o plăcere interzisă: Galerie 54 FOTO la 54 ani!

Într-un interviu acordat publicației Shape, Cindy Crawford a dezvăluit că pielea ei arată atât de bine datorită folosirii cremelor cu factor de protecție solară, dar și pentru că niciodată nu a fumat. La capitolul siluetă, dieta pe care fostul model o respectă are la bază o regulă simplă. Mai exact, în 80% din timp, Cindy Crawford încearcă să aibă un stil de viață sănătos, lucru care funcționează în cazul ei. În restul de 20%, aceasta nu spune nu micilor plăceri culinare, în fruntea listei fiind ciocolata.
„Lucrez cu antrenorul meu, Sarah Hagaman, de trei ori pe săptămână. Facem exerciții cu greutăți pentru întregul corp, lucrăm la aparate, dar folosesc și propria greutate, făcând fandări și genuflexiuni. De obicei fac aproximativ 10 minute de exerciții cu greutăți și 5 minute de cardio. Dacă pot merge la o plimbare pe jos sau cu bicicleta alături de soțul meu sau de o prietenă, acest lucru este doar un bonus.”, a spus Cindy Crawford, potrivit shape.com.
Pe lângă alimentația sănătoasă, Cindy Crawford apelează și la smoothie-urile preparate în casă, din ingrediente naturale, preferatul ei fiind cel obținut din miere, mentă, spanac, banane, caju, lapte de migdale și cacao. Fostul model își începe fiecare zi cu o ceașcă de ceai verde și are grijă ca pe parcursul zilei să nu mănânce alimente bogate în calorii, preferând pieptul de pui, salatele sau sushi.
Cindy spune că “din moment ce înveţi să mănânci sănătos, pur şi simplu nu îţi va mai fi poftă de nimic şi nu vei mai avea niciodată probleme cu kilogramele”. Secretul ei este acela că mănâncă des- de cinci ori pe zi.
“Trebuie să mănânci regulat pentru a-ţi menţine nivelul de energie. Dacă te înfometezi, tot ce vei mânca se va depune. Să stai şapte ore fără mâncare nu este o cale prin care îţi menţii greutatea sau energia. Nu pot trăi cu doar o masă pe zi, pentru că nivelul zahărului din sânge scade când îmi este foame,” explică Cindy.
Totuşi, cum să mănânci de cinci ori pe zi? Tot de la “model” citire: “Ia micul dejun cu o oră înainte de a-ţi începe programul de ars calorii, iar ideal ar fi să alegi musli, terci de ovaz sau pâine graham; Mănâncă des (sunt trei mese principale: mic dejun, prânz, cina, plus două gustări între); Indiferent de ce consumi, asigură-te că incluzi mâncare sănătoasă, cel puţin cinci porţii de fructe şi legume pe zi; păstrează legumele crude sau gătite slab şi alege întregul fruct în locul sucului; Asigură-te că dieta ta conţine proteine (pui, carne slabă sau peşte) şi carbohidraţi sănătoşi (fasole, linte); Tratează fiecare gustare ca pe o ocazie de a mânca; Aşează-te, foloseşte o farfurie, dacă este nevoie, şi concentrează-te pe savurarea aromelor”.
Cindy spune că adoptă acest stil de alimentaţie pentru că îi oferă energia necesară pentru o mama care este şi femeie de carieră în acelaşi timp, şi o ajută să îşi păstreze un corp zvelt.
“Întotdeauna iau o gustare între micul dejun şi prânz, şi una după prânz pentru a nu ma înfometa. La micul dejun am de obicei omletă sau iaurt, fulgi de porumb, ori fructe. Pentru cină am salată si pui la grătar,” spune supermodelul. “Regula mănâncă puţin şi des este recomandată de mulţi nutriţionişti.
Când mănânci de cinci ori pe zi, toate mesele trebuie să fie uşoare. Mâncărurile grele pot duce la indigestii şi insomnii, fiind greu de digerat”, mai adaugă Cindy.
Concluzia îi aparţine tot ei: “Când simt că nu-mi este permis ceva, atunci acel ceva mi-l doresc foarte mult. Sunt zile când sunt mai atentă la carbohidrati, dar nu-i elimin. O data ce ai învăţat să mănânci corect, nu te vei mai simţi privat de anumite tipuri de alimente”…

CINDY CRAWFORD: 54 foto la 54 ani! Faimosul topmodel cu alunita in coltul gurii va implini 54 ani pe 20 februarie si, deja de vreo patru ani, a anuntat ca se retrage definitiv din modelling. Iata o antologie cu cele mai senzuale imagini ale superbei femei, care a aparut pe toate copertile din lume, inclusiv gravida si inclusiv in Playboy – CINDY CRAWFORD!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply