|

ANA MARIA PRODAN între Playboy, Tabu și dieta cu care a slăbit 17 kg / Galerie 36 FOTO

Ana Maria Prodan – hulită sau adorată – este, oricum ai lua-o, un fenomen. Un fenomen aparent inexplicabil dar construit cu o voință de fier. Am făcut pictoriale cu ea în Playboy și în Tabu. De pe urma celui din Playboy a reînnodat legătura cu Reghecampf și s-a căsătorit cu el, după cum a și recunoscut în interviul din Tabu. Pentru coperta din Tabu am vrut să fie cu sânii goi dar acoperiți de două mingi de fotbal ținute strategic de Reghe. El nu a vrut să facă poza, iar eu i-am spus ei că, în aceste condiții, renunț la pictorial și copertă. Ea l-a smucit de mână pe soțul ei și l-a tras într-o încăpere alăturată. Ce au vorbit acolo nu știu dar cert este că, după două minute, când au ieșit, Reghe a fost de acord cu ideea mea de copertă, care a ieșit senzațional, după cum vedeți de altfel în galeria foto.

Poți să o placi sau să o detești pe Ana Maria Prodan, dar nu poți să o ignori. Atunci, când – involuntar sau nu, cu un gest controversat, pocnindu-l pe Dan Alexa – i-a luat fața celei mari sportive a României< care tocmai obținuse cea mai mare performanță a ei, a dovedit asta cu prisosință. Este frumoasă Ana Maria Prodan, cea autointitulată „femeia numărul 1 din România”? De gustibus… Este senzuală? Cu siguranță! Face orice pentru asta? Da, întotdeauna. Iată cum în opt luni, la vârsta de 46 de ani, a slăbit 17 kg, de la 72 la 55 kg (fără a pierde nimic din tonusul muscular și din… forța pumnului): „Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”. De asemenea a mâncat multă salată de roșii și a băut sucuri naturale, detoxifiindu-se: „Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”. Poți să o iubești, poți să o urăști… dar nu poți să spui că nu ai auzit de ea. Un vehicol de imagine remarcabil…

In TABU, ediția din septembrie 2013, Ana Maria Prodan poza in ipostaze indraznete alaturi de sotul ei, antrenorul de atunci al Stelei/FCSB, Laurentiu Reghecampf. Pictorialul are la baza o idee a lui Dan-Silviu Boerescu si este realizat de fotograful Corina Olaru. Dan-Silviu Boerescu a mai realizat un pictorial cu Ana Maria Prodan in Playboy, in 2006, iar revista cu acele imagini a stat la baza reluarii relatiei ei cu Reghe, dupa cum declara ea insasi in interviu:

“-Tu m-ai chemat la Playboy pentru un pictorial, mie mi-a plăcut ideea şi au ieşit nişte fotografii incendiare. Era prin 2006, Laur juca în Germania, dar trecuse în fugă prin ţară. La aeroport, a văzut revista cu mine la chioşcul de ziare şi a cumpărat-o. Era foarte curios să vadă cum mai arătam – nud. Ceea ce nu ştiai tu e că noi doi fuseserăm prieteni prima oară la 18 ani, prin 1991. Evident, şi eu şi Laur eram necopţi pentru o relaţie serioasă pe atunci, aşa că ne-am despărţit. Viaţa şi-a urmat cursul, ne-am căsătorit fiecare dintre noi, am făcut copii, apoi amândoi ajunseserăm în pragul despărţirii, eu chiar eram divorţată. De la acel pictorial ni s-a tras reîntâlnirea. Laur a luat revista şi mi-a povestit că tot zborul până în Germania nu şi-a putut lua ochii de la paginile cu pictorialul. A doua zi m-a sunat, eu tocmai terminasem de prezentat matinalul de la Romantica. Era într-o vineri. M-a întrebat: ,, Azi, când scapi de la televiziune? ” ,, – Nu ştiu, cred că pe la 2, după şedinţa de redacţie.,” ,, – Vezi că ţi-am făcut rezervare la avion pentru după-amiaza asta, găseşti biletul la aeroport. ,” Nici măcar nu m-a întrebat dacă am chef sau nu să mă duc în Germania. Nu m-a lăsat să respir. Se purta sigur pe el, ca şi cum relaţia noastră nu fusese întreruptă niciodată…”

In interviu, ANA MARIA PRODAN mai făcea o serie de afirmatii interesante despre diferite personaje din lumea fotbalului, intre care fratii Giovanni si Victor Becali, dar nu numai. Aluziile sunt memorabile:

“-Uite, eu, în vara asta, am reuşit să transfer un băiat de la Pandurii Targu Jiu în Ucraina, la Dnepr. E vorba de Alexandru Vlad, care s-a transferat pe aproape aceeaşi sumă ca golgeterul României, Raul Rusescu, în Spania. În general, eu mă orientez către asemenea jucători tineri, dar îi tratez cu respectul cuvenit unor vedete. Eu nu le zic niciodată:,, Dă-te dracu, semnează aici, cum îţi zic eu, că altfel te bag în portbagaj!’’.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply